Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Uran u Biku od 24. avgusta iz korena menja život Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji

par-svadja

Uran je poznat kao planeta pobune i revolucije, a sada će nam se naći u znaku Bika (najmanje omiljenom znaku za biti) i donosi promene velikih razmera, pogotovo oko temelja na kojima smo gradili naše živote.

Uran nas podstiče da se oslobodimo svega sto sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica.

Kao planeta buditelj, Uran bi mogao biti u korenu neočekivanih situacija, primoravajući nas da razmišljamo drugačije, nego što bismo inace činili kada bismo pronalazili određena rešenja.

Međutim, težak period nudiće prilike koje će vas na kraju podstaknuti da se krećete u radikalno boljem pravcu.

Kada se Uran kreće unazad, njegova energija koja stvara promene malo se hladi, umesto da se zalažemo za spoljašnju, prividnu, konkretnu promenu, sada ćemo biti inspirisani da prihvatimo pobunu i revoluciju na unutrašnji, psihološki nacžčin. Ovaj tranzit nudi svima priliku da ponovo razmisle o većim životnim ciljevima, zatim način na koji tražimo partnere, kao i kako sledimo svoje profesionalne aspiracije.

Vreme je da suptilno obradite promene koje su se desile u vašem životu prošle godine – i stupite u kontakt sa onim promenama koje priželjkujete da se dogode.

Neočekivane, iznenadne,brze I nagle promene se mogu desšvati jer ćemo biti na vrhuncu retrogradne sezone, jer će se svih pet transpersonalnih planeta kretati unazad…

Svakako da ce nam ova nestalna planeta Uran uzdrmati živote na neki nepredvidiv način.

Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta kada dolazi do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku – tražicemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želecemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Sledeći kritičan period, 5. novembar – Venera u Škorpiji će formirati opoziciju sa Uranom u Biku – opet na tapetu su preispitivanja na emotivnom planu. Dolaze brojni raskidi iznova…

8.novembar – Merkur u Škorpiji ce praviti opoziciju sa Uranom – ovo će nam omogućiti da vidimo da zapravo odnosi u kojima se nalazimo jesu Ili nisu za nas.

Sve u svemu Uran nam pravi haotične i iznenadne promene uglavnom na ljubavnom planu, tokom decembra se premešta i u poslovnu sferu, kada može izazivati turbulencije.

Fiksni znaci ce najviše osetiti uticaj retrogradnog Urana.

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija doživeće velike transformativne promene koje ce uzdrmati tlo. Promene na svim životnim poljima…

Lav

Retro Uran pogađa vasu 10.kuću, što znaci da će najveće promene biti na poslovnom planu.

Škorpija

Definitivni raskidi sa toskičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodolija

Retrogradnost pada u vasu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa vreme je da se oni konačno reše.

Bik

Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci promene će se ogledati u transformaciji ličnosti.

Veliki mesečni horoskop od 22. avgusta do 22. septembra, saznajte šta vas sprema Sunce u Devici

Bojana Despotović

Profesionalni astrolog, tri godine rada i mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Ukoliko vas zanimaju astrološke prognoze, javiti se za detaljnije informacije na mejl adresu - [email protected] ili zapratite Instagram profil - numerologija_saznanja

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

332 Shares
332 Shares
Share via
Copy link