Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Jarac i Bik do 22. avgusta prolaziće kroz pakao, vladavina Lava nosi im brojne probleme

devojka problemi

Vladavina Lava za pojedine horoskopske znakove donosi idealne poslovne prilike i sreću u ljubavi. S druge strane, postoje i oni znakovi koji će do 22. avgusta nailaziti samo na probleme.

Brojne životne poteškoće u narednom periodu pratiće Devicu, Jarca i Bika.

Devica

Tokom čitavog perioda pred nama pripadnici ovog horoskopskog znaka osećaće veliku nelagodu. Glavni cilj tokom vladavine Lava biće im da budu prve, ali zbog njihovog karaktera, koji je previše slab da bi bile lideri, Device će biti vrlo deprimirane u narednom periodu.

Njihov urođeni perfekcionizam može biti uzrok brojnih sukoba, a navika da sve drže pod kontrolom mnogima će žestoko zasmetati.

Jarac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka prečesto zaboravljaju da postoji život i mimo posla. Vreme koje Jarčevi provode za računarom uzima svoj danak, pa sve reće primećuju šta se dešava oko njih. Baš zbog te odsutnosti postoji realna opasnost da u narednom periodu Jarčevi propuste nešto od životne važnosti.

Ceo avgust 2022. godine biće im obeležen negativnim tendencijama.

Bik

Bikovi će u periodu pred nama biti radoznaliji nego inače, čak pomalo i previše, pa će neretko gurati nos u tuđ život. Velike su šanse da će upravo to vewoma negativno uticati na njihove odnose sa drugima.

Njihov dug jezik može ih dovesti do gubitka prijatelja i ukoliko ne žele da ostanu sami, moraće dobro da obrate pažnju na svoje reakcije.

Astrolozi otkrivaju 3 horoskopske kombinacije koje imaju prijateljstvo jače od čelika

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link