Horoskop Horoskopski znakovi

Astrolozi otkrivaju 3 horoskopske kombinacije koje imaju prijateljstvo jače od čelika

prijatelji

Pronalaženje najboljeg prijatelja sa kojim ćete kliknuti može biti teško, posebno kako starite. Postoje ljudi sa kojima se odmah slažete, dok vas drugi teraju da pobegnete glavom bez obzira.

Dakle, ako vam zvezde mogu pomoći da pronađete svoju jedinu pravu ljubav, zašto ne biste pogledali astrologiju pri izboru sledećeg platonskog saputnika?

Ako se nadate da ćete proširiti svoj društveni krug na smislen način, čitajte dalje da biste otkrili sa kim ste najkompatibilniji (i koga biste možda želeli da izbegnete).

Ovan i Vaga

Ovan je hrabri ljubitelj koji uspeva u partnerstvima koja su dinamična, zabavna i strastvena. Pod vladavinom Marsa, planete akcije, energije i strasti, pristupate svakom aspektu života sa samopouzdanjem i direktnošću koju drugi ne mogu zanemariti.

Ako imate svoje sunce u Ovnu, kliknućete sa nekim ko ima svoje sunce u Vagi. Suprotnosti se privlače u ovom prijateljstvu, a vas dvoje se odlično slažete kada se povežete.

Ovan pokazuje Vagi kako da bude nezavisnija i samopouzdanija, dok Vaga dodaje preko potrebnu ravnotežu vašem životnom stilu koji se brzo kreće, nudeći pomoć i savete za razbistravanje usijale glave.

Bik i Devica

Kao znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, kao i fiksni zemaljski znak, Bik je veoma selektivan kada su u pitanju prijatelji. Vodite računa da čuvate svoje vreme i energiju i više volite prijateljstva u kojima možete biti jedan drugom najbliži poverenik i navijačica. A

ko ste rođeni u znaku Bika, najbolje ćete se snaći sa Devicom. Ovo stabilno prijateljstvo donosi bezbrižnost oba znaka.

Bik i Devica se povezuju dok zajedno uživaju u zemaljskim zadovoljstvima i očaravajućim večernjim izlascima.

Blizanci i Vaga

Kao društveni leptir zodijaka, Blizancima je teško da pronađu nekoga sa kim se ne slažu. Ali njihov savršen drug je osoba koja uživa i u dubokim intelektualnim razgovorima i u noćnom plesu do ranih jutarnjih sati. Vage označavaju oba polja, sa toliko ekstrovertne energije i društvene pameti kao i vi.

Ova dva znaka znaju kako da zajedno traže prozračna zadovoljstva i uživanja. Vaga dodaje kreativnost Blizancima na intelektualizam otvarajući svoje omiljene prijatelje blizance za uzbudljive nove umetnike i vizionare.

Zauzvrat, Blizanci podučavaju svoje ljupke prijatelje Vaga o višeumnim potragama. U ovom prijateljstvu, oba znaka stiču znanje, čineći ga pravim susretom umova.

Izvor: BestLIfe

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

95 Shares
Share via
Copy link