Beograd Magazin

Sa detetom na povocu i pivom u rukama šokirala Beograđane (foto)

Fotografije majke koja na povocu šeta dete po beogradskim ulicama, dok u drugoj ruci nosi limenku piva, zgrozila je domaću internet javnost.

Kako se vidi na fotografijama, u pitanju je bio javni događaj ispred Narodne skupštine, a u koji su bila uključena i deca.

Joj bre zeno, pa nemoj tako da setas dete koje je zdravo i razdragano.Kako se to ophodis prema detetu, vidis li zeno da…

Gepostet von Marko M. Dragoslavic am Sonntag, 14. Juni 2020

Majka je “preletala” trotar vukavši dete u maloj šetalici za koju su mnogi rekli da podseća na povodac.

Problem je kako su mnogi konstatovali bio što je žena išla mnogo brže nego što je njeno dete uspevalo da prati.

Većina građana osudila je ovaj čin, a neki su stava da zbog ove scene mora da se uključi i Centar za socijalni rad. Ipak, bilo je i onih koji ovde nisu videli ništa pogrešno.

– Ne bih toliko olako to osuđivala, postoje neki rizični periodi nakon nekih povreda kada dete moze da ide napolje, šeta, hoda, trčkara, ali npr ne bi smelo nikako da padne nezgodno… Mislim, ne advokatisem ovoj ženi, deluje ovo odbojno i nakaradno kao povodac, ali mozda je nekada, retko, u jednom periodu ili u ponekom slučaju potrebno radi vece sigurnosti. Da li je ovo takav slučaj ne znam, ali bezveze je na osnovu fotografije osuđivati, napisala je jedna žena ispod spornog snimka, a preneo portal Espreso.

8 tipova ponašanja toksične majke kojima potpuno uništava psihu deteta

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link