Magazin

Poznati glumac i bivši gangster izvršio samoubistvo, po njemu stvoren lik iz filma “Dve čađave dvocevke”

gang
Foto: BPM

Njegov život inspirisao je i “lošeg momka engleskog fudbala”.

Engleski glumac Dejv Kortni preminuo je juče u 65. godini života. Prema izveštaju „Daily Mail“, Kortni je izvršio samoubistvo u svom domu, piše Dejli Mejl.

Bivši gangster iz Istočnog Londona, koji je postao glumac i pisac, Dejv Kortni, preminuo je u 64. godini.

Poslednja emotivna objava pokazuje zloglasnog tvrdoglavog muškarca kako gleda svoj voljeni klub Charlton Athletic samo nekoliko sati pre nego što je oduzeo sebi život u svom domu.

Juče je na društvenim mrežama napisao: ‘I kakav je to cool dan postao.’

Samo nekoliko sati kasnije, u svom domu pod nazivom „Dvorac Kamelot“ na jugoistoku Londona, 64-godišnji Kortni je pronađen mrtav. Komšinica Šila Velkam rekla je da je patio od artritisa i jedva je mogao da namota cigaretu.

U poslednje vreme, postao je svojevrsna poznata ličnost, zarađujući od pojavljivanja u brojnim televizijskim dokumentarcima i nekoliko niskobudžetnih britanskih gangsterskih filmova. Takođe je glumio, režirao i producirao svoj film pod nazivom „Hell To Pay“.

Nastavio je da igra u filmovima poput „Six Bend Trap“, „Clubbing to Death“ i „The Dead Sleep Easy“.

vini
Printscreen

Pre nego što je postao glumac, Kortni se bavio uterivanjem dugova, više puta je ranjavan. Interesantno je da je upravo on bio inspiracija za lik bivšeg fudbalskog igrača Vinija Džounsa u filmu „Dve čađave dvocevke“.

Izvor: City Magazine

Nesuđena zvezda Real Madrida batalio fudbal i uživa u luksuzu sa 18 godina starijom milionerkom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link