Uncategorized

Dejting scena u Novom Sadu II: Šta muškarci žele?

Za Novosađanke kažu da su lepe i da će vas sigurno ispaliti, jer su previše arogantne i nepristupačne. Momci se žale da je teško upoznati devojku u klubu, i da sve devojke gledaju samo koji sat nose, voze li kola i šta piju.  Svaka generalizacija je loša, pa tako i ova.

Ako prilazite devojci koja svojim ponašanjem jasno stavlja do znanja da je došla u provod i da joj je zaista bitno samo šta vozite, nemojte očekivati da ćete sa njom pričati o smislu života u dva ujutru. Ako nemate dobar sat, reći će vam da prošetate, a ako imate verovatno će hteti da ide kući sa vama. I to je tako, to se dešava. Ukoliko vam ovo smeta, nemojte prilaziti takvim devojkama, nemojte ići na takva mesta, jer nije tačno da su sve devojke takve.

nocni-zivot-noivsad-izlasci

Ima u Novom Sadu i dalje devojaka koje su duhovite, šarmantne, obrazovane, idu u pozorište, ne vraćaju se kući pijane u 6 ujutru i ne hvale se novom torbom koju im je kupio tata. Samo što takve devojke uglavnom stoje same, i ne privlače vam pažnju drečavim haljinama i visokim štiklama. Tako da nemojte govoriti kako su sve devojke iste, nego se zapitajte kakve vi to devojke tražite. Ako želite atraktivne devojke, dobićete i atraktvinu ispalu.

Nisu ni sve atraktivne devojke tatine ćerke i sponzoruše, daleko od toga. Često su i one usamljene i nesigurne u sebe. Iza fasade od jake šminke kriju se obične devojke koje svako jutro ustaju i trude se da izgledaju što lepše, da na svom instagram profilu postave novu sliku i da uveče u gradu budu primećene. Sve to, zbog jednog cilja – pronaći ljubav. Svaka devojka u klubu samo želi jedan romantičan gest, iskren osmeh i pristojan kompliment. I sve maske padaju, i najuobraženija devojka postaje devojčica željna pažnje.

dejting-scena-novisad

I opet se vraćamo na ono, smeju li momci uopšte da priđu devojkama? U razgovoru sa damama otkrila sam da im u klubovima često prilaze zauzeti momci, koji nemaju šta da izgube. Devojke su im na moru, ili u drugom gradu ili čak samo nekoliko ulica dalje. Neki su čak spremni da odmah i priznaju da imaju devojku i da su u potrazi za avanturom, dok drugi vešto skrivaju ovu činjenicu. Moderno je i da se viđaju sa više devojka i da žele samo šemu i da to odmah jasno naglase. Naravno, ima i momaka koji nemaju devojke, i koji zaista žele samo da vas upoznaju, popričaju sa vama, pa ako se dopadnete jedno drugom, možda i da odete na kafu sutradan. Da bi došlo do te kafe, ipak mnogo toga mora da se poklopi.

Kako prići devojci i šta žene žele? Nagradno pitanje na koje ne postoje tačni i pogrešni odgovori. Najjednostavnije rečeno, budite prirodni, opušteni i samouvereni. Devojke ne vole momke bez stava, koji bojažljivo prilaze i zamuckuju. Nemojte sat vremena smišljati šta ćete joj reći. Kada ostvarite prvi kontakt, pratite njeno ponašanje. Da li se smeje, ili uzima telefon i odgovara vam katko, sa da i ne? Nemojte navaljivati ako vidite da ne ide. Ako ipak osetite pozitivnu reakciju, igrajte sa njom, pitajte je neke osnovne stvari, ali ne sve. To ostavite sutra za kafu, klubovi nisu mesta gde ćete saznati nešto više o devojci koja vam se dopada.

Kavaljeri nikad neće izaći iz mode. Čak i devojke koje vam se podsmevaju kada im otvorite vrata, zapravo to vole. Pridržite joj jaknu, otpratite je kući, pitajte je da li je gladna. Malo pažnje, malo staromodnog udvaranja, svaku devojku oboriće s nogu.

laze-teleckog-izlasci-novisad

I pre nego što opet kažete kako su sve devojke iste i kako je teško upoznati nekoga a da pre toga ne dobijete pet drskih odgovora, razmislite još jednom. Kakvi ste vi, šta želite od devojke, i zašto prilazite baš toj devojci? Upoznajte prvo sebe, svoje želje i svoje stavove. Onda će vam biti lako i sa devojkama, i shvatićete da nisu baš toliko odbojne i nedodirljive kao što vam ortaci pričaju. Ne zaboravite da ono što zračite, to i privlačite.

Otkrijte u čemu ste dobri i iskoristite to, ako dobijete jedno ne, to ne znači da ste nešto loše uradili ili da vas sve devojke odbijaju. Jednostavno se nije poklopilo, ali sledeći put sigurno hoće. I kao što sam rekla na početku, razmislite kakvim devojkama prilazite i da li želite devojku za provod ili devojku sa kojom možete da pričate kad se ugasi muzika?

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
86 Shares
Share via
Copy link