Magazin

Supruga Dekija Pantelića je 9 godina mlađa od voditelja, ona je njegov anđeo čuvar

miona-dejan
Printskrin: Instagram/deki.pantelic

Voditelj Dejan Pantelić u martu je hitno operisan, a sada je na svom Instagramu saopštio da će morati da se u narednom periodu povuče iza kamera.

– Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije… trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete – napisao je Deki na Instagramu.

Pantelić je u martu zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio hitno operisan, a oporavak je srećom prošao u najboljem redu.

Voditelju su 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, nakon čega su usledile godine lečenja, a najveća podrška u tim trenucima bila mu je supruga Miona, koja je devet godina mlađa od njega, piše Telegraf.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza – rekao je Dejan jednom prilikom i nastavio:

– S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove.

Hemioterapije došle na naplatu, voditelj Dejan Pantelić se povlači sa TV ekrana

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

10 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap