Magazin

Supruga Dekija Pantelića je 9 godina mlađa od voditelja, ona je njegov anđeo čuvar

miona-dejan
Printskrin: Instagram/deki.pantelic

Voditelj Dejan Pantelić u martu je hitno operisan, a sada je na svom Instagramu saopštio da će morati da se u narednom periodu povuče iza kamera.

– Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije… trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete – napisao je Deki na Instagramu.

Pantelić je u martu zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio hitno operisan, a oporavak je srećom prošao u najboljem redu.

Voditelju su 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, nakon čega su usledile godine lečenja, a najveća podrška u tim trenucima bila mu je supruga Miona, koja je devet godina mlađa od njega, piše Telegraf.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza – rekao je Dejan jednom prilikom i nastavio:

– S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove.

Hemioterapije došle na naplatu, voditelj Dejan Pantelić se povlači sa TV ekrana

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
12 Shares
Share via
Copy link