Magazin

Deda ubijene dece u masakru kod Mladenovca: „Ovo je zlo koje se nadvilo nad nama“

brat-i-sestra-ubijeni
Foto: Screenshot

Zvona lokalne crkve u selu Dubona kod Mladenovca zvone neprestano već 10 minuta. U selu vlada velika tuga i neverica i svi su van sebe.

Deda ubijenih brata i sestre Panić Stojan kaže za Kurir da je ovo najcrnja noć koju niko nije mogao da zamisli.

– Moja deca su bila divna deca. Jao meni, kuku meni… Unuka mi je četvrti razred srednje škole, a vozački ispit je položila pre 10 dana, još nije stigla ni da podigne ispravu – kaže neutešni deda i dodaje da nije živ posle ovoga.

– Video sam ih pokrivene, samo patike sam im video. Jadan sam ja i svi moji u kući.

U porodičnu kuću samo pristižu rodbina i prijatelji kako bi im se našli u ovoj teškoj nesreći.

– Ovo je zlo koje se nadvilo nad nama. Kuku nama i svima koji su ovo doživeli – kaže deda ubijene dece koja su prvo ubijena u krvavom piru dok su sedeli sa prijateljima na klupi u školskom dvorištu.

– Ubicu nisu poznavali i zašto je ovo uradio proklet bio – izustio je deda ubijene dece.

Podsetimo, Uroš B. (21) je masakr započeo noćas oko 21 i 40 u okolini Mladenovca, selu Dubona, a prvo je, kako nezvanično saznajemo stradao mladi policajac.

– Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio – rekao je meštanin Dubone za Kurir.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

MUP objavio prvu fotografiju uhapšenog Uroša osumnjičenog za masakr kod Mladenovca

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link