Magazin

Deda ubijene devojčice na Vračaru: „Vučić, Brnabić i Mali se izigravaju sa našim bolom“

ribnikar-skola
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Deda devojčice A. B. koja je ubijena u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, Slobodan Raičević, javio se u emisiju „Utisak nedelje“ i rekao da su se predsednik Vučić, premijerka Brnabić i Siniša Mali „izigravali sa bolom“ porodica ubijenih.

– Ona je prva nastradala, bila je dežurna, sa drugaricom je nastradala i čika Dragan koji je sa njima bio prisutan. Taj monstrum je uleteo i prvo je ubio moju ljubimicu – rekao je on.

Radičević je u „Utisku nedelje“ naveo da će predsednik vladati „dugo, dok on bude hteo“ i glasao za predlog u „Utisku“ o premijerki Ani Brnabić koja se slikala sa Aleksandrom Vučićem i Sinišom Malim i fotošopirala njih troje u devetoro, prenosi Nova.

– Glasam i za ovo troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u devet. Malo im je bilo troje, nego devet kerbera, izigravali su se sa našim bolom. Bio sam i u šetnji i nisam primetio nijedan incident da se desio. Sve je to izgledalo organizovano ako Bog da, i sledeći petak isto tako da bude – naveo je on komentarišući protest „Srbija protiv nasilja“.

Majka i sestra dečaka ubice sa Vračara napuštaju Srbiju? Boji se za ćerkin život

Share via
Copy link