Magazin

SKANDAL: Na Dečijem festivalu u Leskovcu ples primeren striptiz klubovima (VIDEO)

striptiz-leskovac
Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama širi se snimak sa Dečjeg festivala u Leskovcu na kojem je pažnju privukao performans jedne plesačice.

Na snimku se može videti devojka u donjem vešu koja izvodi plesne pokrete kakvi se mogu videti u striptiz barovima, prenosi portal Jugpress.com.

Portalu su se javili roditelji koji su svoju decu vodili na karneval, navodeći da su šokirani ovom tačkom.

Osuđuju ovaj događaj i pitaju ko je odobrio ovu tačku i da li se tako troše pare građana izdvojene za karneval.

Snimci performansa ovih dana kruže društvenim mrežama.

Iz gradskog budžeta je za ovogodišnji karneval izdvojeno devet miliona dinara. Taj budžet je ove godine veći za tri miliona dinara u odnosu na prošlogodišnji.

Turistička organizacija Leskovca: Iznenađeni smo, izvinite

Turistička organizacija Leskovca uputila je izvinjenje građanima Leskovca i široj javnosti i zamolila za razumevanje za sporni nastup akrobatske grupe na „Karnevalu Leskovac“.

Kako navodi Turistička organizacija, a prenosi N1, osećaju moralnu odgovornost za nastup.

Reč je o performansu u donjem vešu, sa plesom kakav se izvodi u striptiz klubovima, a izveden je na ovogodišnjem Dečjem karnevalu u Leskovcu.

Kako je saopštila Turistička organizacija Leskovca, akrobatska grupa „USB“ iz Niša učestvovala je na Festivalu vatre na „Karnevalu Leskovac“ peti put zaredom.

Četiri prethodna nastupa izazivala su odeševljenje kod publike, pa su ih, navode, i ove godine, peti put angažovali.

„Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao i prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou, na naše veliko iznenađenje, izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli“, navodi se u saopštenju.

U momentu su, kako navode, razmišljali da prekinu sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali su da bi izazvali još veći skandal i pometnju u programu.

Nakon četvorogodišnje saradnje, „a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu“, Turistička organizacija Leskovca navodi da se ta akrobatska grupa nikada više neće pojaviti na „Karnevalu Leskovac“.

Gradonačelnik Mesko u epizodi „Velkom, velkom in d Leskovac“ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

497 Shares
497 Shares
Share via
Copy link