Magazin

“Nemam prijatelje jer me maltretiraju”: Dečak došao kod komšije u potrazi za drugarima

decak-trazi-prijatelje
Foto: Printscreen

Ovih dana TikTokom kruži jedan vrlo emotivan video. Brenan Rey na toj je društvenoj mreži objavio kako je dečak imena Šejden Voker pozvonio na vrata njegove kuće u potrazi za prijateljima.

Video ima više od 53 miliona pregleda, gotovo devet miliona lajkova i hiljade komentara ljudi kojima je ovog dečaka jako žao.

“Više nemam prijatelje jer me maltretiraju”

“ječak traži prijatelje. Srce mi je slomljeno. Potrebne su dve sekunde da nekome ulepšate dan. Nikad ne znate kroz što čovek prolazi dok ne dobijete priliku razgovarati s njima. Ovaj mladić je dobro vaspitan, ljubazan i hrabar. Možemo li pomoći Šejdanu da stekne prijatelje?” piše u opisu snimke.

Vidno nervozan, dječak je pitao muškarca:

– Hteo sam samo proveriti znate li neku decu od 11 i 12 godina. Stvarno trebam prijatelje – rekao je Šejdan. Kada mu je čovek rekao da u blizini žive neka deca, dečak mu je rekao:

– Oni više nisu moji prijatelji jer me maltretiraju.

@brennanray

Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld

♬ original sound – Brennan Ray

Muškarac želi da pomogne ovom dečaku

Pitao je muškarca ima li on decu, na šta mu je ovaj odgovorio da ima dvogodišnju ćerku.

– To je super. Stvarno obožavam dvogodišnjake, da budem iskren. Najslađa su stvorenja koja sam ikad upoznao. Imao sam dvogodišnju sestru. Bilo je posla oko nje, ali sam uživao provoditi vreme s njom – rekao je Šejden

Muškarac ga je potom pitao kako se zove te mu je rekao da će ga pozdraviti kad god ga sretne, a zatim je dečak otišao s trema njegove kuće.

Brenan je potom objavio da želi da pomogne dečaku, ali na nešto drugačiji način.

Želi uz pomoć pratitelja prikupiti novac da Šejdenu za poklon kupi gejming set, školsku odeću i ulaznice za zabavne parkove.

“Pokažimo mu da on ima prijatelje”, napisao je Brennan.

Najusamljenije biće na svetu već dve decenije peva svoju tužnu pesmu

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link