Magazin

Sedi pored puta i plače, jer mu je grupa starijih ukrala kupine koje je nabrao u šumi

Fotografija nastala u Bosni i Hercegovini slomila je srce korisnicima društvenih mreža. Naime, na njoj vidimo dečaka koji sedi pored puta i neutešno plače, jer mu je grupa starijih dečaka ukrala kupine koje je brao u šumi i prodavao, kako bi zaradio neki dinar za hranu.

Ovog siromašnog dečaka uslikao je preduzetnik Selmir Šljivić, koji ga je našao pored puta i nakon incidenta koji je doživeo, pomogao mu kako bi ga smirio, piše Magazin Novosti.

– Prodavač kupina na cesti M18, Brlošci, opština Kladanj. Plače jer su mu neki momci probali kupine, oteli iste i pobegli. Stadoh i nije važno šta uradih ali uspeo sam prokleti i ove i sve one koji otimaju, novac, život, ljubav, život. Otac Bekrija nezaposlen, a majka veli non-stop kod doktora, bolesna.

– Koje smo dno dostigli kao društvo da su deca primorana da rade, da ne budu zaštićena i još da im otimamo i to malo rada i zarade. Baš me stid, a Boga mi, pomognem koliko mogu. Prestao je mali da plače i ima još jednu posudu da proda – napisao je Selmir, a slika je veoma brzo pronašla put do pratilaca na Fejsbuku i poslala viralna. I sam Selmir kaže da je veoma srećan što je ova fotografija izazvala reakcije i nada se da se ovakve stvari neće više događati.

Fotografija iz Srbije je slika dana u svetu i prikazuje najpotresnije lice pandemije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link