Magazin

Sedi pored puta i plače, jer mu je grupa starijih ukrala kupine koje je nabrao u šumi

Fotografija nastala u Bosni i Hercegovini slomila je srce korisnicima društvenih mreža. Naime, na njoj vidimo dečaka koji sedi pored puta i neutešno plače, jer mu je grupa starijih dečaka ukrala kupine koje je brao u šumi i prodavao, kako bi zaradio neki dinar za hranu.

Ovog siromašnog dečaka uslikao je preduzetnik Selmir Šljivić, koji ga je našao pored puta i nakon incidenta koji je doživeo, pomogao mu kako bi ga smirio, piše Magazin Novosti.

Prodavač kupina na cesti M18, Brlošci, općina Kladanj. Plače jer su mu neki momci probali kupine, oteli iste i pobjegli….

Gepostet von Selmir Sljivic am Mittwoch, 19. August 2020

– Prodavač kupina na cesti M18, Brlošci, opština Kladanj. Plače jer su mu neki momci probali kupine, oteli iste i pobegli. Stadoh i nije važno šta uradih ali uspeo sam prokleti i ove i sve one koji otimaju, novac, život, ljubav, život. Otac Bekrija nezaposlen, a majka veli non-stop kod doktora, bolesna.

– Koje smo dno dostigli kao društvo da su deca primorana da rade, da ne budu zaštićena i još da im otimamo i to malo rada i zarade. Baš me stid, a Boga mi, pomognem koliko mogu. Prestao je mali da plače i ima još jednu posudu da proda – napisao je Selmir, a slika je veoma brzo pronašla put do pratilaca na Fejsbuku i poslala viralna. I sam Selmir kaže da je veoma srećan što je ova fotografija izazvala reakcije i nada se da se ovakve stvari neće više događati.

Fotografija iz Srbije je slika dana u svetu i prikazuje najpotresnije lice pandemije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link