Beograd Vesti

9-godišnju devojčicu dečaci šutirali, snimali telefonom i uživali u sadizmu

skola ujedinjene nacije
Osnovna škola Ujedinjene nacije, foto: Tamara Trajković

Ispred Osnovne škole „Ujedinjene nacije“ u beogradskoj opštini Čukarica trojica dečaka, pre četiri dana (18. april), navodno su išutirali devetogodišnju devojčicu. Informacije o ovom užasnom incidentu objavljene su na Instagram stranici Serbialivе Beograd i navodi se da su devojčicu maltretirala tri dečaka – jedan je fizički nasrtao na nju dok su se druga dvojica smejala i snimala.

„Traže se trojica ‘heroja’ koja su hrabro išutirala devojčicu od devet godina ispred školskog dvorišta OŠ ‘Ujedinjene nacije’ 18. aprila u 17.05 sati“, piše na storiju pomenute stranice na Instagramu, a prenosi portal Nova.

Kako se dalje navodi, prvi ‘heroj’ je bio obučen u beli sportski duks, drugi je imao plavi prsluk i snimao je događaj telefonom, a treći se smejao i posmatrao „hrabro“ delo.

„Video celog događaja je predat u MUP, a isti poseduje i školska uprava. Ako neko poseduje snimak tog događaja, slobodno može kontaktirati upravu škole ili odneti snimak u prvu stanicu MUP-a. Ako neko zna nešto više o ovom hrabrom delu, slobodno ga može podeliti sa nadležnim predstavnikom policije u OŠ ‘Ujedinjene nacije’. Sledi nagrada“, zaključuje se u objavi.

poternica
Foto: Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

Šta radiš kada tvom detetu iščaše vilicu jer su joj šiške „raspad sistema“ – platiš 23.000!

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

449 Shares
449 Shares
Share via
Copy link