Magazin

Davor Dragičević pušten iz pritvora – “Znao sam šta me čeka”

Nakon saslušanja u banjalučkom Okružnom tužilaštvu, otac tragično nastradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, pušten je na slobodu, nakon što je utvrđeno da ne postoje razlozi za zadržavanje i određivanje daljeg pritvora.

Dragičević je po izlasku iz Tužilšatvu najavio da će protiv svih koji su učestvovali u hapšenju podneti krivične prijave, prenosi b92.

Znao sam šta mi se sprema

“Davidovu majku Suzanu sam vozio kod doktora, ganjali su me po mom gradu. Noć pre sam znao šta mi se sprema. Protiv svih koji su učestvovali u tome ću podnijeti krivične prijave. Ja ću biti na trgu u 18 sati i ne pada mi napamet da dete prepustim zločincima i ubicima. Moj David će dobiti pravdu i svi će u ovoj državi dobiti pravdu. Ne mogu mi ništa ni za milion godina. Trg je javna površina, ovo je moja država, ja idem kod svog djeteta i nemam kome šta prijavljivati“, poručio je Dragičević uzvikujući pre toga „Pravda za Davida“.

Njegov advokat Ifet Feraget je kazao da nisu postojali ni razlozi za njegovo hapšenje.

“Nije znao za poziv niti mu je on bio uručen, smatram da se radi o zloupotrebi ovlaštenja. Vidio je policijsku patrolu, ali oni nisu pokazali da mu žele uručiti poziv”, kazao je Feraget.

Dragičevića su po izlasku iz pritvora dočekali mnogobrojni građani uz povike “Pravda”.

Neću odustati

“Ja sam Davor Dragičević, najponosniji otac likvidiranog sina. Saučesnike i ubice mog djeteta znam”, rekao je on, te dodao da će to i dokazati.

“Saučesnici u ubistvu su funkcioneri MUP-a. Gdje su gaće, gdje su nalazi. Muriz i ja nećemo odustati. Idemo do kraja i nećemo odustati od naših, anđela. Meni su ubili sjeme, mog anđela od 21 godinu”, naglasio je Davor i ističe da nikome nije pretio.

“Jednog dana ću sve dokazati i za one koje sam spominjao dokazaću da su saučesnici. Večeras sam na Trgu Krajine”.

Svetski mediji o dešavanjima u Banjaluci: Napetost raste (VIDEO)

OGLAS

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link