Magazin

Naša glumica saznala da je trudna i odmah raskinula sa partnerom: „Normalna veza sa njim nije bila moguća“

danijela-vranjes
Foto: Printscreen

Naša glumica Danijela Vranješ završila je vezu sa svojim partnerom kada je saznala da je u drugom stanju jer su shvatili da im nikako ne ide u odnosu.

Naime, ona je u januaru 2017. godine rodila je ćerku Emu, a, kako tvrdi, sa ocem devojčice rastala se još kad je saznala da je u drugom stanju.

Danijela je priznala da su shvatili da nisu jedno za drugo, te je ostala sama i samohrana majka o čemu je govorila u podkastu „Snaga uma“.

– Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu – kazala je ona.

Iako nije u ljubavi sa ocem svog deteta, Danijela Vranješ je zauzela jasan stav da o njemu ne govori loše pred ćerkom, piše Blic.

Naša glumica postala mama u 5. deceniji, mnogi je osudili da je zakasnila, ona im poslala snažnu poruku!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link