Magazin

“Nisam prodala nijednu kartu, bili su samo konobari”: Pevačicu niko nije hteo da sluša u klubu

danijela-martinovic
FOTO: Printscreen

Pevačica Danijela Martinović svojevremeno je otkrila da je tokom karijere doživela da ne proda nijednu kartu za svoj zakazan nastup, što se nikome do sada od njenih kolega nije desilo.

Kako je Danijela istakla, samo su konobari bili u klubu u kom je zakazala nastup.

– Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata. Nikad to ne bih promenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko meseci nakon toga počeli su se događati “Zovem te ja”, “Ide mi, u životu ide mi”, “Što sam ja, što si ti”, “Neka mi ne svane”, nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo – otkrila je Danijela u jednoj emisiji.

Danijela je otkrila šta je tada uradila i da li je izašla na binu.

– Ne, bili su samo konobari. Otišla sam kući kada smo videli da neće niko doći, ali moram reći da nisam imala stres, strah, neku neizvesnost. Kasnije smo se čak šalili na taj račun i došli do pouke – nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada – zaključila je Danijela tada.

Inače, nakon razvoda od kolege Petra Graša, koji se oženio Hanom Huljić, Danijela uživa u romansi sa policajcem Josipom Pavlovićem, piše Blic.

“Pevam, a vrištala bih”: Naša slavna pevačica izgubila je sina, od tada dane provodi na groblju

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link