Magazin

Dačić: Nikada nisam bio na tim bunga-bunga žurkama, maloletnice bile samo na kulturnim manifestacijama

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić oglasio se danas povodom optužbi da je bio među učesnicima “tajnih žurki” u Jagodini i naglasio da je on već godinama pod policijskom prismotrom, koja beleži svaki njegov korak.

„Ja sam već 13 god pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen“, rekao je Dačić za televiziju Hepi, a preneo Danas.

Predsednik SPS-a napominje da su svi događaji kojima je prisustvovao bili javnog karaktera.

„Ja sam od 2008. godine sa Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj događaja. Maloletnice su bile prisutne samo na kulturnim manifestacijama, koje su se održavale pred hiljadama ljudi“, rekao je on.

Dačićeva ocena je da je ceo slučaj sa podvođenjem maloletnica u Jagodini ispolitizovan i da njime isključivo treba da se bave nadležni organi.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji tvrdi da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Kao učesnike tih žurki anonimni svedok je, pored Markovića, naveo još neke od čelnika vlasti – Ivicu Dačića, Aleksandra Antića, ali i vlasnike Knez petrola i televizije Kopernikus.

Ćerke političarima prodajemo za 60€ po komadu pa im još i aplaudiramo za 1500 dinara

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ne mogu samo da se setim kako se zvao klub kod Tašmajdana gde si sedeo na spratu u vip separeu.
    Na slovo M, Mistik, Milenijum ili slično.
    Odozdo su mi izgledale kao da imaju 16-17 godina, možda su izbliza bile duplo starije.
    U tom periodu sam još i više znao da procenim jer sam bio student.

OGLAS

90 Shares
Share via
Copy link