Novi Sad

Igraonice u Novom Sadu koje u ponudi imaju čuvanje dece na sat

Igraonica Blesavko
Foto:FB/Blesavko

Roditelji su često rastrzani između posla, obaveza, škole, vrtića i treninga. Pokušavajući da sve postignu u pomoć im pritiču bake, deke, bebisterke i sl. Pronaći osobu od poverenja, nekoga koga će dete da prihvati i da se sve to uklapi u porodični budžet nije nimalo lako.

Roditelji uglavnom biraju bebisiterke po preporuci, privatne vrtiće gde je radno vreme nešto duže nego u državnim, ukoliko to porodični budžet može da priušti međutim najteže je kada se dogode neplanirane situacije.

Imate obaveze koje ne možete da obavite sa detetom i potrebno vam je da ga ostavite na sigurnom mestu, gde će dobiti svu potrebnu brigu, pažnju, edukaciju i zabavu?

Šta ako se desi neka neplanirana situacija ili jednostavno nemate kome da ostavite dete par sati na čuvanje?

Istraživali smo za vas gde  možete ostaviti dete na par sati na čuvanje svakoga dana bez mesečnog upisa.

Igraonica “Dum pa dum”

Igraonice “Dum pa dum” koja se nalaze na dve lokacije u ulici Veselina Masleše 38 i Bulevar Evrope 11, pored svoje osnovne usluge i organizacije rođendana, organizuje i razne radionice od 7.30 do 15 č.

Uključuju doručak, ručak i užinu. Plaćate samo taj dan koji vam odgovara i kada dete dolazi. Ukoliko niste u mogućnosti da do tog vremena dođete po dete, ono (bez dodatne naplate) može ostati da se igra u igraonici, dok ne dođete po njega.

Foto:FB/Dum pa Dum

Kid’s Planet International

Dečiji centar “Kid’s Planet Internationa“l u ulici Danila Kiša 33  je bezbedno okruženje u kome vaša deca svakog dana mogu da uče, razvijaju se i zabavljaju, i to pod nadzorom stručnih pedagoga i medicinskih radnika.

Oni nude jednodevni program po ceni od 1.500 rsd. Obuhvata do 15 sati boravka deteta u jednom danu, bez određenog vremena za ulazak i izlazak deteta i sa obezbeđenim jednim obrokom i dve užine.

Pored toga za roditelje koji treba nešto hitno da odrade nude i čuvanje dece po satu, 600 dinara jedan sat i ne uključuje hranu.

Radno vreme je:

  • Ponedeljak 06 – 22h
  • Utorak 06 – 21h
  • Sreda 06 – 21h
  • Četvrtak 06 – 21h
  • Petak 06 – 21h
  • Subota 06 – 20h
  • Nedelja Neradna

Igraonica “Blesavko“

Za ovu uslugu u igraonici “Blesavko“, koja se nalazi na Bulevaru Evrope 20 morate da izdvojite 400 dinara po satu.

Igraonica Blesavko
Foto:FB/Blesavko

 

Igraonica “Time 2 Play“

Igraonica na Novom naselju, u ulici Anđe Ranković  “Time 2 Play“ takođe ima uslugu čuvanja dece po satu, a cena je 500 rsd. Radno vreme je ponedeljak – petak: 10:00-21 č.i vikend: 9:00-21 č.

Time 2 Play
Foto: FB/Time 2Play

 

Neki roditelji odlučuju se i za usluge privatnih agencija koje nude usluge čuvanja dece, a kao glavni adut navode garanciju da im je kadar kvalifikovan i da su prošli specijalnu obuku.

Dnevni boravak u Novom Sadu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link