Srbija Vesti

Ako investitori pronađu računicu, imaćemo deponije nuklearnog otpada pored vrtića

Gostujući u Utisku nedelje Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da se dva puta sastao sa Vučićem i Anom Brnabić, te da je razgovor o ekologiji sa premijerkom Srbije „čisto gubljenje vremena“.

– Mi imamo posla sa ljudima koji će, ako nađu sebi matematiku i nekakvu zaradu, ladno da sagrade pored dečjeg vrtića neku deponiju nuklearnog otpada. Mi sa takvim ljudima imamo posla i takve ljude oni dovode ovde – ponovio je Ćuta u Utisku nedelje.

On je govorio o stranim investitorima, a za primer je uzeo Kineze i njihove projekte.

– Evo recimo Kinezi. To što Kinezi rade ovde, to ne bi sebi nikada radili. Oni su sada u procesu ugradnje najsavremenijih tehnologija kada su u pitanju njihovi zagađivači. U Evropi, neko kada bi ovo radio što nama ovde dozvoljavaju i prave se blesavi, ta Evropa, nekoga bi tamo odmah strpali u ludnicu. Ovde se dešava nešto što je apsolutni zločin. Ljudi se truju masovno, otima voda i zemlja – između ostalog je rekao Aleksandar Jovanović Ćuta.

Aleksandar Jovanović Ćuta o ekološkoj situaciji u Srbiji from r/serbia

Borci za zdravu okolinu u Srbiji državni neprijatelji: Prete nam građanski sukobi za zdravlje i čistu vodu

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link