Horoskop

Mistični crni supermesec 24. jula će razoružati Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije

devojka-crna

Ovog jula očekuje nas planetarni događaj koji obećava smele transformacije. Označite datum u kalendaru za pun mesec u subotu, 24. jula u  04:37:27. Ovog jula pripremamo se za nebeski događaj koji obećava smele transformacije.

Astrolozi predviđaju zanimljive promene nakon punog meseca u julu i to važi za sve horoskopske znakove, jedno je jasno: julski supermesec nas tera da sami sebi postanemo prioritet.

Julski crni supermesec će zablista, sasvim doslovno.

Poreklo julskog supermeseca je malo teško odrediti, ali  izraz „Buck“ u prevodu znači jelen i verovatno potiče od indijanskih naroda. Pošto su rogovi jelena u potpunosti porasli u julu, lunacija je dobila ime u čast životinje.

Ovo je najzanimljiviji pun mesec u toku godine, jer aktivira temu velike transformacije ličnih navika i energije. Transformavija se dešava u Vodoliji, znaku kojim vladaju i Saturn i Uran, dve planete koje menjaju strukturu našeg života.

Iako ima sličnosti sa srodnim astrološkim događajima, crni supermesec će verovatno rezultirati predavanjem situacijama – ili čak ljudima – kojih nismo želeli da se oslobodimo.

Kao i svaki drugi puni mesec, i ovaj će dovesti do završetka situacija odnosno do vrhunca, a u ovom konkretnom slučaju ove promene već dugo dolaze.

Iako ima sličnosti sa punim mesecima prethodnih meseci, ovaj julski pun mesec najviše će uticati na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Zapamtite, ovo je možda vreme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristićete neke nove veštine u osvajanju svojih ciljeva.

Sada je vreme da oslobodite svoju kreativnost i oprostite se od situacija i ljudi koje vam više ne odgovaraju.

U astrološkom smislu, julski pun mesec donosi podgrevanje naše unutrašnje vatre zastarelim stvarima koje potiskujemo. Jednostavno rečeno, sada je najbolje vreme za žene da fokus usmere prema sebi.

Ova 3 horoskopska znaka uvek govore istinu ma koliko teška bila

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

942 Shares
942 Shares
Share via
Copy link