Magazin

Na ovu crnogorsku plažu ni meštani nisu dobrodošli (VIDEO)

Na internetu je pre nekoliko dana osvanuo snimak koji se munjevitom brzinom raširio društvenim mrežama i naišao na široku osudu javnosti.

Snimak je nastao na budvanskoj plaži Perazića Do i prikazuje skandal “par ekselans”.

Naime, zakupac mobilijara pokušao je da otera meštanku jer se smestila na svoj peškir, a ne na zakupljene ležaljke. On je pokušao da je otera, ona nije htela da ode…

“Ispred mobilijara si druže, eno ti stabla tamo. Nećete se kupat ovđe”, bio je odlučan zakupac, na šta mu je Budvanka odgovorila da “može da crkne”, ali da je sa plaže neće oterati.

On je nastavljao da ponavlja da se “ođe kupati neće”, na šta je Budvanka bila uporna, pa mu odgovorila sa: “Hoćemo, hoćemo, možeš da crkneš. Kako te nije sramota, došao si tu da smičeš pare i još da ćeraš meštane, ajde skloni se odavde”.

crna gora plaza

Epilog čitave ove drame: JP “Upravljanje morskim dobrom Crne Gore” kaznio je zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom, što je takođe obelodanila na svom Fejsbuk profilu.

– Na teren je izašla tursitička inspekcija koja je zakupcu ukazala na propuste i izrekla novčanu kaznu – navodi se u odgovorima JP “Morsko dobro” Budvanki, ne navodeći kolika je kazna.

Cene ležaljki u Crnoj Gori od 5 do 20 evra

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentara

Klikni da objaviš komentar

 • Uopste mi nije jasno sta vam je kriv taj zakupac ?
  Pa sama rec kaze da je platio drzavi i zakupio plazu da zaradjuje !
  Sto za promenu ne pljujete malo po vlasti koja je to smislila ?
  Koliko sam razumeo, na inicijativu te zene koja ima casno ime svog oca,
  zakupac je posle od svih drzavnih organa nadrljao ?
  Vala od uvek je takva izgledala Crna Gora ili kako oni vole da ih zovu
  Montenegro.

  • Nadrljao je jer nije postovao pravila, te su od strane inspekcije nadjene nepravilnosti. Tuzno je sto inspekcija gramzive zakupce kaznjava tek na neciju inicijativu.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


454 Shares
454 Shares
Share via
Copy link