Svet

Čoveka izvukli iz ruševina sa cigaretom: “Samo je baci i lezi, daću ti novu u bolnici” (FOTO)

zemljotres
Foto: Printscreen

Uprkos strašnim okolnostima u kojima je nastala, jedna fotografija iz Turske uspela je da izmami osmeh na licima korisnika društvene mreže Tviter.

Naime, na njoj se vidi čovek koji je dva dana posle razornog zemljotresa u Turskoj izvučen iz ruševina, ali je mnogima zapalo za oko to što je u ruci držao cigaretu dok su ga spasilačke ekipe stavljale na nosila.

Video je objavilo tursko Ministarstvo odbrane, koje je saopštilo da je snimljeno u razorenom stambenom kompleksu u Adijamanu u sredu ujutru, piše 24 sedam.

U pitanju je Soner Tugtekin, a na snimku se čuje kako pripadnik hitne pomoći na turskom jeziku kaže „Ujače, samo baci tu cigaretu i lezi na leđa. Daću ti jednu kad budemo u bolnici“.

Uprkos tome što mu je spasilac rekao da baci cigaretu, čovek je pokušavao da je popuši.

Prijavljeno je da je rekao da bi radije popušio cigaretu nego da ode u bolnicu.

Jedan od komentara na Tviteru bio je: “Nasmejao sam se”, a mnogi su pisali kako im je spaseni čovek koji je jedva dočekao da zapali cigaru bio beskrajno simpatičan.

“Tragikomično, ali razumljivo”, “Ovo je jedina stvar koja me je nasmejala u prethodnih nedelju dana”, “Ovo je jedna od legendarnih fotografija”, “Ovo mi je izazvalo kikotanje”, samo su neki od komentara.

Izvor: 24 sedam

Dirljivi prizori iz Turske i Sirije: Uplašene životinje se ne odvajaju od svojih vlasnika nakon zemljotresa

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

435 Shares
435 Shares
Share via
Copy link