Magazin

Jutjuber Čoda prosjaku tražio „nešto sitno“, kada je dobio 20 dinara usledila je scena koja je mnoge rasplakala (VIDEO)

coda-prosjak
FOTO: CHODA19A / INSTAGRAM

Jutjuber Čoda je videom objavljenim na svom Instagram profilu uspeo da rasplače mnoge.

Naime, Čoda je objavio video snimak na svom Instagram profilu u kojem prilazi prosjaku u Ulici Kralja Petra u centru Beograda, a ono što je usledilo rasplakalo je najpre prosjaka, ali i mnoge ljude koji su imali prilike da pogledaju video.

– Jedno pitanje, jel imate nešto sitno da mi date da pojedem pošto nisam poneo pare. 20 dinara? – pitao je Čoda starijeg muškarca kom je prišao na ulici.

Gest rasplakao prosjaka

Prosjak koji se predstavio kao Dragiša, ni sekunde nije razmišljao, odmah je jutrjuberu dao 20 dinara, međutim ono što je usledilo rasplakalo je prosjaka.

– Hvala, iako nemate, opet ste mi dali, hvala vam, sve najbolje. Ovaj, ne trebaju mi stvarno 20 dinara, šalim se, vratiću vam ovo i želim da vam dam 4.000 dinara, pošto ste vi meni dali, hvala vam od srca – rekao je Čoda prosjaku.

Ne verujući šta se desilo, prosjak Dragiša počeo je da ljubi ruku jutjuberu i u suzama rekao:

– Ja nemam nigde ništa, živim na uliici, nemam nigde nikog – kroz plač je rekao prosjak.

Dalje na snimku može se videti kako su Jutjuber i Dragiša još malo popričali, te se na kraju razgovora pozdravili srdačnim zagrljajem.

– Tokom naših najmračnijih trenutaka moramo da se fokusiramo da vidimo svetlo – napisaoa je Čoda.

„Dragi Giša, idi ostavi mu češće“

Ispod videa usledili su brojni komentari.

„Skidam ti kapu za ovo“, „Dragi Giša…idi ostavi mu češće po koji dinar, vidi se koliko znači čoveku!“, „Bravo“, „Ovaj video mora da se doživi“, „Rasplaka me“, „Živ bio, brate“, Svaka ti čast“, samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Ipak, bilo je i onih koji su mu zamerili zašto je svoj gest snimao, prenosi Blic.

„Oni koji pomažu ne snimaju i ne rade javno to, ne hvale se. Nisi lud dobro znaš, ovo jeste za pohvalu što si dao ali ne na ovakav način“, „Samo se nadam da ovo radiš i kad i van kamere. Ako radiš, ti si jedna dobra osoba“, bili su neki od komentara.

Čoda podelio 90.000 dinara ljudima da plate račune i pokazao bolju stranu jutjubera (VIDEO)

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link