Lifestyle Vesti Novi Sad

Čime možete lepiti šljokice na usta, oči, kosu?

Novogodišnja noć ne može da prođe bez šljokica. One se stavljaju u kosu, na oči, na usta, a novi trend su i šljokice na obrvama, ali i u bradi. Istraživali smo čime sve možete da nalepite šljokice.

Šljokice je lako nabaviti, jer ih ima gotovo u svakoj parfimeriji, ali veći je problem čime ih nalepiti na željeno mesto.

Šljokice na očima

sljokice-oci
Izvor: Pixabay ©

Šljokice na očima daju seznulaniji pogled, a najvažnije je da one ostanu tamo tokom čitave novogodišnje noći. Možete koristiti labelo ili sjaj za usta. Nanestie ga na kapke, a zatim četkicom za senku pospite šljkokice. Ono što će možda duže zadržati šljokice na vašim očima je lepak za trepavice. Njih takođe možete lepiti i kapima za oči, ali proizvodom LASplash sealer koje koriste blogerke.

Šljokice na ustima

sljokice-usta
Foto: Andrija Prokeš

Šljokice na ustima su apsolutni hit, mogli ste primetiti da ih su modeli često nosili. Ono što može biti problematično kod ovog trenda je to da li će se šljokice zadržati na ustima celo veče, a da vi ne razmišljate o njima. Šminkeri ne preporučuju šljokice u prahu za usta, jer je to više scenska, a ne novogodišnja šminka, ali postoje i razni sjajevi koji već sadrže krupne šljokice. Ukoliko ste dovoljno hrabri možete dodati šljokice u prahu na sjaj za usta.

Šljokice na kosi

sljokice-kosa
Izvor: Pixabay ©

Namestite frizuru i na onom mestu gde želite da vam bude koncentracija šljokica nanesite lak za kosu odmah pospite šljokice i one će tu stojati celu noć.

Šljokice na noktima

Kada se nanosi ovakav lak, prvo se maže bezbojni, pa sa šljokicama, a onda opet bezbojni, kako ne biste neravnom porvšinom zakačili čarape baš za najluđu noć.

Šljokice na obrvama

Najnoviji trend su obrve u boji i sa šljokicama. Sve što treba da uradite da biste dobile ovakav izgled obrva je da nanesete na njih lepak za veštačke trepavice na bazi vode i šljokice uz pomoć četkice za senku.

Više o tome kakvu frizuru preproučujemo za novogodišnju noć

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


25 Shares
Share via
Copy link