Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Cikloberza u Fabrici

Velika prolećna Cikloberza održava se u nedelju 20. marta od 11 do 17 sati u Fabrici Studentskog kulturnog centra Novog Sada. Na Cikloberzu su pozvani svi ljubitelji bicikala, a svi zainteresovani za izlaganje na Cikloberzi treba da se prijave na mejl cikloberzafabrika@gmail.com.

Kako poručuju iz SKCNS, vreme vožnje dvotočkaša stiže i pravi je trenutak za kupovinu, remont, popravku, sređivanje bicikala ali i druženje. Na Cikloberzi se može pronaći sve – od novih do starih delova i svako može sklopiti bicikl po svojoj meri.

Posetiocima će se predstaviti Biciklarnik, Invictabike Shop, Fanatik i Cyclomania Bike Shop i Servis.

Biciklarnik je novi somborski brend koji promoviše biciklizam kao način života. U pitanju je visokospecijalizovana prodavnica i servis za pravljenje biciklova po meri (custom-made bikes), restauraciju (pimp my bike) i prodaju delova i profesionalne biciklističke opreme.

Tu je i Fanatik, mesto gde se može kupiti, popraviti , servisirati i iznajmiti bicikl. Invictabike shop, lokalna novosadska prodavnica i servis bicikala specifična po tome što restauriraju bicikle. Cyclomania Bike Shop i Servis predstavlja mesto gde svako može pronaći po svojoj “meri” nešto za sebe.

Posetioce Cikloberze očekuje i film Bikes Tell Stories

Film gledaoce vodi kroz šest životnih priča snimljenih u šest zemalja Evrope. Junaci ovog filma, iako međusobno potpuno različiti, povezani su biciklizmom kao stilom života koji predstavlja zajedničku nit koja je pokrenula i dodirnula one tačke života koje nisu ni sanjali da mogu da dosegnu. Junaci govore i o tome da je trenutak za hrabrost kada si uplašen, da se prepreke tako lome, da je gubitak stvaran ukoliko ga učinimo takvim, da su snovi u našim rukama. Promena je glavni motiv koji se provlači kroz svih šest priča koje oslikavaju biciklizam kao medijum samospoznaje, terapiju za telo i duh, nešto što inspiriše i motiviše. Ovo je priča o avanturi, o dva točka i životu, o svima nama.

Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

Skcns.org

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link