Film Magazin

Ćerka Branka Đurića Đure ime dobila po jogurtu i zrači nesvakidašnjom lepotom (FOTO)

zala djuric
Foto: printscreen, Instagram/zaladjuric

Glumac Branko Đurić Đura nadaleko je poznat po svojim komičarskim rolama, ali retko ko zna da ima naslednicu koja je krenula njegovim stopama, a uz to je prava lepotica.

Zala Đurić nedavno je napunila 24 godine, a priča o njenom neobičnom imenu je posebna.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je mama Tanja.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile naslednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu lepotu.

Ona je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu “Šele zdaj”, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:

– Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača – rekla je svojevremeno Zala za Klix.ba i dodala:

– Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san.

Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom, i sina Filipa. O njegovoj supruzi, gde god da se pojavi, svi pričaju.

Izvor: Blic

Sloboda Mićalović prošetala crvenim tepihom sa ćerkama: Vera i Mila lepotu nasledile od majke (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link