Beograd Magazin

Čeda Jovanović pod hitno da menja dilera: Demolirao kiosk brze hrane, sigurno zbog majoneza

ceda-jovanovic-izlupao-kiosk

Lider LDP Čedomir Jovanović je sinoć oko 22 sata polupao lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu. Kako su naveli očevici, nekada najpopularniji mladi političar je bio arogantan i svađao se sa radnicima u noćnoj smeni, a potom uzeo veliki kamen i razbio izlog.

U nastupu besa je psovao sve oko sebe i pretio, a potom nešto nerazgovetno izgovarao.

Policiji je ispričao drugu verziju priče. Kada su stigle policijske patrole, obuzeo ga je nekontrolisani smeh i rekao da su ga isprovocirali navijači Crvene zvezde.

Na fotografijama sa lica mesta može se videti razbijeno staklo lokala, kao i nasmejani Jovanović.

Beogradski mediji navode da je Jovanović iz revolta šutirao policijski automobil, a tvrdi da su sve izazvali navijači Crvene zvezde koji su ga napali.

Očekuje se da Jovanović bude pozvan u policiju da da izjavu povodom ovog incidenta.

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom ludačkom činu, a mediji navode da su posetioci lokala bili u šoku kada su videli šta im se dešava pred očima..

Očevici su ispričali Kuriru da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u param parčad.

Ovo je drugi sličan incident za manje od godinu dana čiji je vinovnik Jovanović. On je prošlog jula izudarao reketom za tenis vlasika jedne privatne klinike za fizikalnu terapiju. Incident se dogodio na Novom Beogradu kada je Jovanović izašao iz svog auta i zadao više udaraca u predelu glave i tela čoveku sa kojim se sudi povodom napada.

Nakon letošnjeg incidenta, po sopstvenom priznanju, pozvao je predsednika Vučića lično. Još uvek nije poznato da li je i nakon sinoćnjeg incidenta imao slične pozive, ali jedno je definitivno – mora da promeni dilera hitno.

Čeda Jovanović na gostovanju kod Jovane slučajno otkrio da ga obezbeđuje 9 policajaca

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link