Magazin Srbija

Žaklina Tatalović uputila poziv na TV duel Ani Brnabić i Mariniki Tepić

ana, marinika, žaklina
Printscreen Collage

U višegodišnjem nedostatku istinskih političkih debata, novinarka televizije N1 Žaklina Tatalović javnim pozivom preko Tvitera je odlučila da pokuša za isti sto da „postavi“ aktuelnu i potencijalnu premijerku Srbije kako bi u njenoj emisiji ukrstili stavove o najbitnijim društvenim i političkim temama.

Tatalović je u svojoj objavi imenom i prezimenom prozvala premijerku Anu Brnabić i potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić.

“Koristim i ovaj način da javno pozovem Anu Brnabić i Mariniku Tepić na TV duel na N1, koji bih vodila. Ovo je jedini preostao način, jer se niko nikada iz SNS-a nije odazvao brojnim pozivima”, napisala je Tatalović.

Ana Brnabić, potpredsednica SNS i šefica Gradskog odbora Beograd, nalazi se tek na 14. mestu na izbornoj listi svoje stranke za predstojeće parlamentarne izbore, dok je Marinika nosilac i prva na listi koalicije pod nazivom “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Beograda”.

Za sada ove dve političarke nisu dale nikakav komentar na poziv istaknute novinarke koja je potpuno u pravu da je ovo jedini mogući način, jer Srbija iz političke krize i primitivizma može izaći jedino kroz konstruktivni dijalog.

Posle Ane Brnabić, mladić iz Temerina i ministarku Irenu Vujović “posadio” na pravo mesto

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

7.8K Shares
7.8K Shares
Share via
Copy link