Magazin Svet

Britanke ne mare za kišu, picnule u se miniće za doček i jednim detaljem kopaju oči (FOTO)

Britanke doček nove
Foto: AK / SplashNews.com/Splash / Profimedia

Poznato je da devojke iz Britanije imaju vrlo zanimljiv modni ukus, a u to se svake godine mogu uveriti i Novosađani, pošto velik broj posetilaca Exit festivala dolazi baš iz ove ostrvske zemlje.

Isto tako znamo da vremenske prilike u Velikoj Britaniji nisu baš najlepše, posebno ukoliko ste ljubitelj sunca i vedrog neba, koje nas je uz prolećne temperature obradovalo za novogodišnje praznike, mameći velik broj ljudi na ulice i trgove.

Istovremeno, u Engleskoj je uobičajeno pljuštala kiša, ali to devojke nije omelo da isprobaju neke smele modne kombinacije za doček, što je i zabeležilo budno oko kamere jednog fotografa iz Notingema.

Može se zaključiti da stajlinzi definitivno nisu bili usklađeni sa takvim vremenskim prilikama, pa donekle ni sa samim datumom.

Britanke doček 5
Foto: Profimedia

Oni najsrećniji sakrilii su se ispod kišobrana, nekima je kišovito vreme narušilo raspoloženje dok su neki strpljivo čekali ulazak u klub, piše Žena Blic.

Britanke doček 2
Foto: Profimedia

Kako slike govore, Britanke vole smeliji stil, dominirale su kraće haljine, sportsko-elegantne odevne kombinacije, pa i skroz kežual modna izdanja.

Britanke doček 4
Foto: Profimedia

Slični modni prizori mogu se videti i u našoj zemlji, ali se ipak stiče utisak da naše devojke imaju znatno više stila.

Britanke doček 3
Foto: Profimedia

Tajne dobrog stila mogu se i naučiti, pa možda doček 2024. godine i u Engleskoj donese neke bolje modne izbore.

Izvor: Blic Žena

Majka dvoje dece vraćena s posla zbog „provokativne“ odeće zakopčane do grla (VIDEO)

49 Shares
Share via
Copy link