Lifestyle

Nova devojka Breda Pita je udata za 68-godišnjeg bogataša, a imaju i sina

Holivudski zavodnik Bred Pit (56) je u vezi s nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (27), koja je, kako strani mediji pišu, udata.

Privatni život popularnog glumca oduvek je pod lupom javnost, a svetski mediji pišu o novim zanimljivim detaljima ove veze.

View this post on Instagram

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Nemica Nikol Poturalski je tema broj jedan svih svetskih tabloida već nekoliko dana, a medijima je trebalo nekoliko dana da saznaju prilično intrigantne detalje o životu ove dame.

Podsetimo, slavni glumac i manekenka uhvaćeni su uoči privatnog leta na romantično putovanje, a isprva su svi mislili da je reč o slobodnoj, mladoj i atraktivnoj ženi koja neodoljivo podseća na Irinu Šajk.

Ispostavilo se, kako piše Dejli mejl, da je Nikol udata za 68-godišnjeg bogataša i ugostitelja Rolanda Marija. Mediji tvrde da su se Pit i Nikol upoznali upravo u restoranu njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu lepoticu, piše Super žena.

Nikol i Roland imaju sina Emila (7), a Mari nije hteo da komentariše vezu svoje žene i glumca.

– Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su venčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak – ističe prijateljica manekenke Nikol Poturalski.

View this post on Instagram

Dont take my Capri Sun or you get stung 🦂

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Inače, ova lepotica je rođena u nemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju – dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svetskih jezika.

Do sada se pojavljivala na naslovnim stranama magazina El, Kosmopolitan i Mari Kler, a mnogi je porede sa Irinom Šajk.

Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki VIvijan Vestvud.

Andželina uvređena zbog Bredovog ponašanja, pripremila prvu blokadu za Dženifer Aniston

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link