Film Poznati

Andželina uvređena zbog Bredovog ponašanja, pripremila prvu blokadu za Dženifer Aniston

U ovo vreme, pre 15 godina, Andželina Džoli i Bred Pit su se provodili u hotelu u Palm Sprigsu, dok je Dženifer Aniston u Los Anđelesu podnosila papire za razvod braka.

Glasine o njihovoj romasi su se već mesecima kolale, ovaj put su ih zabeležile kamere, pa je 5-godišnji brak između Dženifer i Breda okončan nagodbom.

U 2020. uloge su se obrnule, već smo videli kako su gledali jedno drugo tokom dodele nagrada SAG. A već sada je drugo venčanje Breda i Dženifer najavljeno.

Svi se pitaju kako je lepa Anđa raegovala na novu vezu oca njene dece sa starom suparnicom.

Kad su se priče o novoj romasi njenog bivšeg i Džen pojavile, Andželina je bila nezainteresovana, rekli su njeni bliski prijatelji.

– Andželinu ne zanimaju priče o ponovnoj vezi Breda i Džen. Ona je već znala da su njih dvoje prijatelji. Ona nastavlja dalje – rekao je sagovornik magazina Hollywood Life.Ona nastavlja dalje

Danas su međutim, stvari drugačije, piše Daily Mail.

Kada se na dodeli SAG nagrada Bred Pit se s podsemhom osvrnuo na njegov brak sa Anđelinom, a potom je oduševljeno gledao Dženifer Aniston, Džolijeva je to protumačila kao čin nepoštovanja.

– Budimo iskreni, ovo je bila teška uloga. Ovaj momak je „naduvan“, skida majicu, ne slaže se sa ženom. Bilo je teško – našalio se Bred tada na račun svoje role u filmu „Bilo jednom u Holivudu.“

Andželina je odlučila da zabrani Bredu da dovodi Aniston na viđanja sa njihovo šestoro dece.

– Bred se uporno pokušava da pronađe način da stavi do znanja Andželini da su deca njegov prioritet broj jedan. Ali još uvek mu ne polazi za rukom – rekao je zajednički prijatelj za australijski magazin Woman’s Day.

Fanovi će odlepiti, Prijatelji se ponovo okupljaju!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link