Lifestyle Magazin

Bred Pit i Dženifer Aniston odlučili da krunišu veliku ljubav, stiže ćerka!

Bred Pit i Dženifer Aniston proteklih meseci glavna su tema domaćih i stranih medija, ali današnjom vešću definitvno su na svoj odnos stavili pečat!

Nakon spekulacija da su 1. januara Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko kako bi usvojili dete, ovi navodi ispostavili su se tačnim.

Budući da su tajno posetili sirotište po nazivom “Casa Hogar Sion”, u Tihuani gde su oboje primećeni dan posle dočeka Nove godine kako prenosi “Star” magazin, Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju usvojiti devojčicu, piše Story.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da jednako budu uključeni u život devojčice koju bi njih dvoje uskoro usvojili – otkrio je izvor za pomenuti medij.

Bred Pit i Dženifer Aniston žele da svoje vreme, ambicije i ljubav preusmere na dete, međutim kao prioritet stavljaju budući porodičan dom.

– Njih dvoje žele da pronađu nešto što će im se oboma svideti, ali prioritet je naravno mesto koje će biti adekvatno za odgoj deteta – napominje izvor i dodaje da je Bred Pit oduvek stremio da ima veliku porodicu.

U jeku priča o probuđenoj strasti bivših supružnika pojavili su se i navodi da Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju svadbu za mesec jun.

Opet, kako navodi izvor blizak glumcica, pozivnice su već spremne i “čuče na mejlu”.

Priče oko svadbenog veselja podgrejale su i priče prolaznika koji su je uočili kada je nakon potvrde da su svojoj ljubavi dali novu šansu isprobavala venčanice na Beverli Hilsu.

– U haljini su se videla njena gola mišićava leđa, baš kao u onoj koju je nosila prvi put kada se udala za Breda.

Ovu vest, njih dvoje još uvek nisu potvrdili.

Ljubav, koja je ponovo oživela zahvaljujući strasnom dodiru bivših supružnika naterala je sve analitičare, dobro obaveštene izvore i fanove da nagađaju šta će se u budućnosti desiti sa njihovom ljubavlju.

Međutim, da će sve otići ovoliko daleko, niko nije ni pretpostavljao. Nakon ponovnog susreta na dodeli Zlatnog globusa i SAG nagradama celom svetu dokazali su da ljubav između njih i dalje postoji.

Nepoznate detalje o njihovom odnosu izneo je misteriozan i tajnovit izvor.

– Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje. Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama.

Ove činjenice otkrio je Bredov dobar prijatelj čiji identitet još uvek nije poznat javnosti.

Pretpostavlja se da je glumčev prijatelj takođe u dobrim odnosima i sa Anđelinom Džoli koja je na vesti o pomirenju Breda i Dženifer imala ljubomorne reakcije.

Šta će sada lepa Anđelina reći na ove tvrdnje da Bred Pit i Dženifer Aniston žele da usvoje devojčicu, ostaje da vidimo.

6 holivudskih zvezda koje slave pravoslavni Božić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

263 Shares
263 Shares
Share via
Copy link