Magazin

Srpski biznismen mesečno inkasira 100.000 €, ima luksuzne vile, privatno jezero i živi na relaciji Ratkovo-Monako

branko-babic-kralj-obrva
Foto: Printscreen Biznis priče

Spski milioner, biznismen Branko Babić, poznatiji kao “kralj obrva”, u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina, automobila, ali i privatno jezero.

Branko Babić istakao je da njegovi počeci nisu bili nimalo laki, ali i otkrio kako je uspeo da prevaziđe prevaziđe.

– Kada sam kreirao tehniku za industriju lepote, od 2000 mejlova, nijedna kurs nismo prodali. Tada sam uzeo najnoviji džip, parkirao ga ispred salona, počeo da pričam o lepoti mog posla, počeo da pričam koliko zarađujem i tako se sve okrenulo. Svaki dan je neko zagrizao udicu i pomislio u sebi: “Hoću ja to da radim” – istakao je “kralj obrva” i dodao:

– Sve ovo što smo napravili nije došlo tek tako. Puno je otišlo vremena, zdravlja, puno stresa, prbolema.. Malo vremena za sinove, prijatelje. Sada je Monako moja druga destinacija, imam stan u tamo. Ratkovo – Monako, to je moja relacija – zaključuje Babić.

Najveća želja mu je bila da vozi “Rolls-Royce” i to je sebi i ostvario.

– Kupio sam automobil od osnivanja biznisa posle šest ili sedam godina. Inače jako volim automobile. Uvek sam vozio dobar auto i kad nisam imao lovu. Sve što sam imao davao sam za auto. Prvi put sam kupio Rolsa pre šest godina i on mi je u Monaku – priča Babić koji je odlučio da se vrati u rodno selo Ratkovo.

– Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni reku, ni baru, ništa… Pre nekih 35 godina jedan povratnik iz Nemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero – govori Babić i dodaje:

Branko Babić istakao je da njegovi počeci nisu bili nimalo laki, ali i otkrio kako je uspeo da prevaziđe prevaziđe.

Ima privatno jezero

– Pre nekih četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Nemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se ja vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak – napominje “kralj obrva” kojem kuva šef iz Pariza.

– Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svetu koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko 2 godine – zaključio je u emisiji “Biznis Priče”.

Smuvao influenserku

kralj-obrva-tackasta-mara
FOTO: TACKASTA_MARA, INSTAGRAM / SCREENSHOT

Podsetimo, biznismen je smuvao poznatu srpsku influenserku Ivanu Slipčević, koja se na Instagramu potpisuje kao “Tačkasta Mara“.

Ivana je na svom profilu na Instagramu juče objavila njihov zajednički video, na kojem su veoma prisni, a, s obzirom na to da je sada obelodanila vezu sa biznismenom, u komentarima su pljuštale čestitke.

Ovde živi srpski kralj obrva: Milioner pokazao ogromno imanje sa jezerom

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link