Magazin Novi Sad

Devojka koja je Bošku iz Veternika vratila psa nije htela BMW, ali će ipak dobiti nagradu

bosko-pas
Foto: Facebook

Pas Bea koji je izgubljen u Veterniku vraćen je vlasniku Bošku Miloševiću koji je danima bio na mukama zbog njenog nestanka.

Naime, Beu je našla devojka kod koje je bila zbrinuta nekoliko dana. Kada je videla priču na našem portalu odlučila je da Beu odmah vrati vlasniku iako se, kako prenosi vlasnik psa, vezala za nju, priča za Telegraf.rs Boško Milošević.

– Bio sam kod drugara kada mi je zazvonio telefon, javila mi se devojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja nisam verovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam da li je stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Seo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio ka njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao video sam moju Beu, to je bio moj pas – prepričava radosno Boško za Telegraf.

Kako kaže, devojka mu je ispričala da je Beu zapazila usput dok je šetala, odnela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu nogu i slomljen nokat.

Boško ističe da se devojka veoma lepo brinula o Bei da je bila negovana, sređena i čista.

Devojka je, kako ističe, nagradu odbila iako je automobil doterao i davao joj ključeve ona nije želela nikakvu nagradu.

– Nije želela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti – naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

– Odlično se osećam, deca su presrećna i hvala svima – poručio je Boško za kraj.

Boško iz Veternika pronašao psa, poštena nalazačica nije htela njegov BMW

Čitajte Luftiku na Google vestima

450 Shares
450 Shares
Share via
Copy link