Film Magazin

Bora Todorović i Seka Sablić snimili „Maratonce“ i posle toga 30 godina nisu pričali

bora-todorovic-seka-sablic
Foto: Printscreen/YouTube/Stari filmovi i serije

Glumac Bora Todorović i glumica Jelisaveta Seka Sablić navodno nisu razgovarali 30 godina zbog nečega što se dogodilo na snimanju kultnog filma „Maratonci trče počasni krug“.

Kako navode mediji, u glumačkim krugovima se, navodno, priča da se Bora „prepustio situaciji“ i dopustio sebi nešto što nije bilo predviđeno scenarijem. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje.

Ona je vrištala i vređala Todorovića, dok su reditelj i ostali na setu ostali zatečeni, jer niko nije tačno video šta se desilo. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva, piše Nova.

Pomirili su se trideset godina kasnije, kada su odlučili da zakopaju ratne sekire, o čemu je Seka svojevremeno pričala za domaće medije.

– Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski.

Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već.

To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi – ispričala je svojevremeno Seka Sablić.

Glumica je ranije izjavila i da je tokom tog filma završila u bolnici.

– Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici – rekla je ona.

Seka Sablić: Ovo tandrkanje je besmisleno dok se ne izađe na ulicu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link