Beograd Vesti

Bačena bomba na frizerski salon na Vračaru, detonacija ceo kraj digla na noge

salon bomba
Foto: printscreen

U Braničevskoj ulici na Vračaru jutros (7. nov) je oko 5 časova došlo do snažne eksplozije u jednom frizerskom salonu, a ekipa televizije Nova S bila je na licu mesta.

Kako je reporterki te televizije ispričao vlasnik salona Nikola, nešto posle 5 časova pozvao ga je upravnik zgrade u kojoj se nalazi lokal i obavestio da je u njegovom salonu došlo do topovskog udara snažnijeg inteziteta.

– Došao sam odmah ovde, na sreću niko nije povređen, a pričinjena je veća materijalna šteta. Na snimcima kamera vidi se neko lice koje trči iz pravca Hrama Svetog Save, čekićem razbija staklo na vratima salona i ubacuje neku eksplozivnu napravu. Posle par sekundi dogodila se eksplozija, a lice je pobeglo – navodi šokirani vlasnik salona.

Kako kaže, neprijatelje nema, porodičan je čovek i ne zna ko bi, i zbog čega, ovako nešto uradio.

– U šoku sam. Nemam ideju ko bi mogao da uradi ovako nešto, osećam se ugroženo jer ne znam šta je to lice spremno dalje da uradi. Detonacija je probudila ceo kraj, a čuvar sa gradilišta prekoputa je video nekog mladića kako trči ka susednoj ulici. Nadam se da će policija uraditi svoj deo posla – zaključuje Nikola.

„Postavilii smo 22 bombe na 9 lokacija u Novom Sadu. Vreme je da dobijete svoje“

Share via
Copy link