Magazin

Srpski MMA borac otvorio dušu: „Devojka me prevarila sa psihoterapeutom, morao sam da živim sa njom“

Bojan-Velickovic1-e1583859849418
Foto: SBC

Karijere poznatih i uspešnih sportista retko kada idu isključivo uzlaznim putanjama. Razočaranja i odricanja sastavni su deo tog puta do uspeha, a kao i sa svim ostalim u životu i u sportu važi pravilo da je svaki početak težak.

Srpski MMA borac Bojan Veličković ispričao je svoje iskustvo za podkast MMA Institut. On je govorio u svom životu u Americi, na kojim je sve poslovima radio kako bi preživeo, kako je konačno uspeo da postane deo UFC-a, ali i o svojim ljubavnim jadima.

Bojan se od 2014. godine bori u RFA i u tom periodu živeo je sa tadašnjom devojkom u Koloradu. Kako je opisao, morali su da rade više poslova kako bi imali za osnovne žvotne potrebe.

– Preselili smo se u avgustu, iznajmili stan. Ja sam se tada borio u RFA-u, a plata je tamo 1.500 dolara, plus 1.500 ako pobedim. To su u Americi nikakve pare. Nama je samo za troškove trebalo oko 2.000 mesečno. To bukvalno znači – odradim meč, ako pobedim imam za mesec i po dana, a ako izgubim, nemam ni za taj mesec – opisao je Veličković.

@mma_institut PART 1 delića razgovora sa #bojanvelickovic 🎙️ cela priča vas čeka na #mmainstitut yt kanalu 💪🏽 #mma #mmapodcast #mmabalkan #mmasrbija #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound – MMA INSTITUT

Kako je rekao, radio je moleraj i građevinu, dok mu je tadašnja devojka držala časove tenisa i radila u restoranu kao konobarica.

– Posle nekog vremena, kada nam je trebalo para, i ja sam radio u tom restoranu, čistio prljave tanjire. Bukvalno sam radio sve što može da se radi, ali sam znao šta mi je cilj i sve je imalo smisla – nastavio je MMA borac.

Međutim, u Bojanovom životu počeli su ljubavni poblemi, pa je sa devojkom sa kojom je bio u vezi tri godine, od kojih su šest meseci živeli zajedno u Koloradu, raskinuo i to tri nedelje pre najbitnijeg meča u karijeri – meča za titulu u RFA-u. To se desilo kao posledica, kako kaže, zahlađenja odnosa i toga što je ona upoznala drugog čoveka.

– Sven Bin mi je tada rekao: ‘ako ovo pobediš, to će ti biti četvrta ili peta pobeda u nizu i postoje šanse da potpišemo sa UFC-om’ – prisetio se Veličković i istakao da mu je bivša devojka pomogla da shvati koliko je usredsređen na svoj cilj.

@mma_institut PART 2 razgovora sa #bojanvelickovic je tu! Ceo razgovor je na našem yt kanalu 🎙️ #mmainstitut #mma #mmapodcast #mmabalkan #mmasrbija #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound – MMA INSTITUT

– Ja sam odradio, završio meč i pobedio. Posle pet dana, 20. januara, slavio sam slavu. Pozvao sam Svena i njegovu suprugu, trenera Kodija i Šona sa devojkom i ženom, a trebalo je da bude i moja bivša devojka tu jer smo bili cimeri – ispričao je Bojan objasnivši da je ugovor za stan trajao 12 meseci, te su morali da ostanu zajedno u njemu još pola godine posle raskida.

A onda je ispričao kako je saznao da je postao deo UFC-a.

– Večera je trebalo da bude u šest, Sven me zove u pet, kaže da je imao telefonski poziv i pita šta da mi kupi da proslavimo pošto imamo dva slavlja. Ja ga pitam kako to misli, i onda mi je on rekao: ‘slavimo tvoju slavu i slavimo tvoj ulazak u UFC’ – otkrio je MMA borac.

@mma_institut Replying to @ognjenpantelic359 PART 3 razgovora sa #bojanvelickovic ♬ original sound – MMA INSTITUT

Bojan Veličković je od 11. aprila i zvanično postao deo UFC-a.

Izvor: Sportal.Blic.rs

Crnogorski MMA borac: „Iznabadao bih Jovanu Jeremić“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link