Balkan Magazin

Bogati klinci Balkana plivaju u lovi, ali letnji provod izgledao im je prilično jadno (VIDEO)

Bogati klinci sa balkana 2
Foto: Instagram / richkids.balkan

Društvene mreže već više od decenije diktiraju modne trendove, pa tako mnogi klinci sa ovih prostora kopiraju recept za popularnost njihovih kolega „preko grane“.

Tako je „Rich kids of Instagram“, stranica na kojoj mladi bogataši svojom bahatošću, bahanalijama, ludim žurkama i luksuznim životom šokiraju javnost, dobila svoju balkanasku inkarnaciju.

Kako piše u opisu Instagram stranice „Rich kids of Balkan“, radi se o „životu nedodirljive balkanske omladine“, međutim čitava priča više podseća na parodiju, nego što nekog može da impresionira.

Kopiranje „brzih“ momaka uz neizbežni autotjun

Tema gotovo svake fotografije su besni automobili, skupa firmirana odeća i satovi, gomila raširenih novčanica, a ako je video u pitanju, neizbežno je da ga prate domaći autotjun trep hitovi, toliko popularni među današnom omladinom.

Otprilike, kopija onoga što možete videti u spotovima na IDJ televiziji.

Međutim, ako očekujete da ćete u finišu letnje sezone na ovoj stranici naći neku istinsku egzotiku i uživanje do daske na luksuznim jahtama, mogli biste da se iznenadite, piše Nova.

Bogatstvo i luksuz uz otužni šmek

Umesto fotki s plaža, nasmejanih, preplanulih lica i prizora ludih žurki sa bazena, koje se ovih dana mogu videti kod one „obične“ omladine, „bogatim klincima Balkana“ izgleda nije mnogo ni do plivanja, ni do egzotike, ni do žurke, ni do krstarenja.

Na prvom mestu su automobili kojim baš vole da se pohvale, doduše kao i u svakom drugom delu godine.

Kao da more nisu ni videli, iako su, na primer, boravili u Budvi, već su celo leto proveli u svojim fensi mašinama.

Desi se poneka luda žurka sa šampanjcem i Supermenom…

…Ili provod za pamćenje pored bazena, mada to sve deluje poprilično otužno.

Pa, kad pomislite kako vam je leto na izmaku prošlo bezveze, kako niste dovoljno uživali na plaži i u moru, kako niste iskoristili lepo vreme za izlaske i druženje – zamislite kakav je to „život nedodirljivih“ ako su im ovo najjače fotke s letovanja.

Izvor: Nova

Lea vodi psa influensera na more, u vilu s bazenom, i uči nas kako se pravi lova

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link