Novi Sad

Završen Blokstok u Novom Sadu, gitarista ZBL od silnog skakanja slomio nogu (FOTO)

Blokstok
Foto: Ilija Marjanović / Blokstok / mojnovisad.com

Sjajnim koncertom Ritma Nereda sinoć je spuštena zavesa na verovatno najnovosadskiji gradski festival – Blokstok.

Ovaj lokalni festival se, nakon dve godine prinudnog izgnanstva, kada je zbog pandemije koronavirusa bio preseljen na Novosadski sajam, vratio u Železnički park, na opštu radost posetilaca.

Koliko se publika uželela dobre rokenrol svirke svedoči činjenica da je manifestaciju za dve večeri posetilo preko 15.000 posetilaca, prenosi mojnovisad.com.

Za dobru zabavu prisutnih obe večeri su bili zaduženi isključivo novosadski bendovi. Nisu se štedeli ni grla ni dlanovi kada su na binu izašli lokalni heroji poput Atheist Rap-a i Ritma Nereda, a o uzavreloj atmosferi svedoči činjenica da su tokom nastupa ovih grupa zapaljene i brojne baklje u znak podrške.

Publiku su svojim pankburaškim zvukom raspametili i stari favoriti novosadske publike Zbogom Brus Li, a da dobra atmosfera zna da ponese i ponekad se završi i ponekom slomljenom kosti, najbolje svedoči fotografija koju je na svom Fejsbuk profilu objavio Branislav Smuk, gitarista ovog benda.

„Blokstok Festival uspeo fest. Sve je pucalo pa i kosti. Hvala vam publiko draga i odličnim organizatorima koji su me brzo zbrinuli. P. S. Izbegavajte skakanje po bini kad se blizite 50tim. Živeli!!!“, napisao je Smuk na Fejsbuku, uz fotografiju iz bolnice sa nogom u gipsu.

smuk

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da Smuk nije želeo da razočara fanove kada je slomio nogu, već je ostao na bini i dovršio par pesama sedeći na stolici, pre nego što ga je sanitet odvezao u bolnicu. Šta drugo reći, osim – svaka čast za požrtvovanost majstore!

Obe festivalske večeri nastupi su trajali do jedan sat ujutro, a nastupe svih bendova pratila je neizostavna šutka i polivanje pivom.

Laibach razvalio novosadsku publiku avangardim mjuziklom za pamćenje (FOTO, VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

362 Shares
362 Shares
Share via
Copy link