Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Vaga i Vodolija u decembru 2021. prolaziće kroz pakao i težak put samospoznaje

samoća

Decembar je jedan od najsrećnijih perioda godine, a praznici koje čekamo u ovom mesecu čine ga omiljenim i željno iščekivanim.

Ipak, tri znaka Zodijaka neće ni najmanje uživati u decembru 2021. godine i željno će čekati da se završi, a činiće im se kao da traje beskrajno.

Blizanci

Blizanci će u decembru osećati jaku želju za samoćom. Zbog takvih osećanja neće im biti drago, štaviše osećaće se tužno, depresivno i iznevereno.

Ipak, ovakvo stanje je neizbežno, ali kada Blizanci konačno prodru u svoje unutrašnje biće i dušu, osetiće veliko olakšanje i nezadrživi nalet sreće.

Vaga

Vage će u decembru 2021. otpočeti psihičku detoksikaciju. Mnogobrojni pripadnici ovog znaka poželeće da promene svoje mesto stanovanja, ili čak i grad, dok će drugi žudeti za vremenom provedenim sa porodicom.

Ovaj osećaj beznađa pratiće Vage sve dok ne urece svoj životni prostor i ne reše porodične probleme i tek onda će im se popraviti raspoloženje i biće u stanju da bez distrakcija nastave život.

Vodolija

Vodolije će u poslednjem mesecu godine plaćati svoje karmičke dugove. Jedini lek za Vodolije je da budu dobre prema sebi.

To je jedini način i najbolja prilika da dosegnu slobodu kojoj uvek teže kroz odmor, oprost, zaustavljanje i gledanje unapred.

Mesečni horoskop za novembar 2021. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.6K Share
1.6K Share
Share via
Copy link