Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Škorpija i Vodolija su emocionalne psihopate i mogu vam napraviti pakao od života

Da li biste svesno započeli vezu sa nekim ko je za vas opasan? Svi volimo loše momke jer su zgodni i uzbudljivi, ali iako možda nisu najpametniji izbor, znamo u šta ulazimo.

Međutim, ako izlazite sa emocionalnim psihopatom, ne možete imati pojma koliko su opasni po vaše mentalno zdravlje i osećaj blagostanja.

I premda vam horoskop može savetovati da se ne vezujete za ove ljude, lako vas može privući njihov šarm, prilagodljivost i inteligencija.

Blizanci

Blizanci su izuzetno svestrani i prilagodljivi, ali lako im dosade stvari. Izuzetno su šarmantni i imaju prirodni dar da od ljudi dobiju ono što žele; danima imaju harizmu.

Jedna od osobina ličnosti koju dele sa emocionalnim psihopatama je nedoslednost, jer nikada ne znate s kim sa kojom stranom Blizanaca razgovarate.

Jedan minut se zabavljaju, a drugi ne toliko. Oni znaju kako da prihvate vaše reči i izvrnu ih i preokrenu protiv vas.

Škorpija

Ne kažemo da su svi Škorpioni emocionalne psihopate, već samo da se neke od njihovih karakteristika ličnosti izuzetno dobro poklapaju sa emocionalnim psihopatama. Kada neko učini Škorpiji nešto što mu se ne sviđa, pamtiće to zauvek i to nije samo hiperbola.

Dovoljno su pametni da koriste vaše slabosti, vaše greške, pa čak i delove vaše ličnosti koje pokušavate da sakrijete, i sposobni su da opravdaju svoje ponašanje. Oni žele vašu punu pažnju i trudiće se da vas izoluju kako bi je dobili.

Drugim rečima, Škorpioni su, poput emocionalnih psihopata, glavni manipulatori, ali oni ne teraju ljude da rade nešto što ne žele, već samo ono što oni sami žele.

Škorpije koje se bore sa problemima zavisnosti su najgori kada su u pitanju emocionalne psihopate.

Vodolija

Ko može bolje da upotrebi osećanja protiv vas od znaka koji je poznat po tome da ne iskazuje osećanja? Vodolijama nedostaje empatija, što je uobičajena osobina među ljudima koji su emocionalni psihopate.

Ako ste u vezi sa Vodolijom i imali ste problema, a nisu pokazali nikakvo saosećanje ili ranjivost, onda treba da budete zabrinuti.

Ako možete dodati neke druge osobine, na primer, ako se njihov nivo šarma s vremenom raspršio ili je romansa u vašoj vezi gotovo u potpunosti nestala, onda postoji velika mogućnost da ste povezani sa emocionalnim psihopatom.

Kada bi 12 znakova živelo pod jednim krovom u kući bi bio pakao, a evo ko bi najgore prošao

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da mi je malo dosadnije tužila bih Vas zbog ovog članka 🤗😂

    Ljubi vodolija xoxoxo

OGLAS

PARTNERI SAJTA


742 Shares
742 Shares
Share via
Copy link