Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Ribe i Vaga odaće sve vaše tajne i pogaziće svoju reč

tajna

Obećanje je lako izgovoriti, ali znatno teže uspuniti. Kako bi održali datu reč potrebna je snaga i volja, a neki to jednostavno nemaju u sebi.

Neki ljudi često pokaze sopstvena obećanja, što čak i kada je nenamerno nanosi štetu drugima. Atrolozi tvrde da su tri znaka Zodijaka posebno poznata po tome da ne umeju da održe obećanje.

Blizanci

Blizanci će dati sve od sebe da ispune obećanje, ali retko će im poći za rukom. Oni to ne rade svesno i sa krajnjom namerom, ali jednostavno sebi ne mogu pomoći.

Sledeći put kada pomislite da podelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati za sebe, razmislite još jednom.

Ribe

Ribe za razliku od Blizanaca nisu tako lake na obećanjima, jer su i same svesne da im je teško da ispune svoju reč. Čak i kada se odvaže na takav korak, velike su šanse da neće ispuniti obećano.

Ribe su same sebi na prvom mestu i ne razmišljaju da li će svojim nepostupanjem povrediti druge. Ako ih obećano na bilo koji način remeti ili im pravi probleme, bez razmišljanja će svoju reč pogaziti.

Vaga

Vage vrlo loše čuvaju tajne. Teško im je da ne podele sve sa svojim prijateljima, čak i ako ste ih to zamolili.

Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama prekršiti obećanja i poverenje druge osobe.

Ako se zamerite svekrvi Škorpiji, Raku i Ribi uništiće vam život i pretvoriti ga u pakao

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

309 Shares
309 Shares
Share via
Copy link