Horoskop Horoskopski znakovi

Ako se zamerite svekrvi Škorpiji, Raku i Ribi uništiće vam život i pretvoriti ga u pakao

svekrva horoskop

Prema astrologiji, ne piše vam se dobro ako je vaša svekrva rođena u jednom od ova tri znaka Zodijaka. Ako im se zamerite zagorčaće vam život i pretvoriti ga u pakao.

Svekrve rođene u znaku Škorpije, Raka i Riba gledaće da vas ‘sapletu’ na svakom koraku i da gorko zažalite što ste pošli za njenog sina.

Škorpija

Svekrva Škorpija će dati sve od sebe da vam upropasti dan, čak i ako joj za to niste dali ni najmanji povod.

One moraju konstantno da drže stvari pod kontrolom, a sama činjenica da njihov sin nekoj drugoj osobi posvećuje vreme i pažnju naprosto ih uništava.

Spremne su na svakojake spletke, lažne optužbe i ogovaranja, sa jedinim ciljem da napakoste svojoj snaji. sa ljudima rođenim u ovom znaku treba biti veoma pažljiv.

Rak

Rakovi su vrlo brižne i nežne majke, ali i možda najstrašnija svekrva Zodijaka. Sa njim nema šala i poslednje što želite je da se njoj zamerite.

Ako samo pomisli da ste joj povredili sina na bilo koji način, učiniće sve da vam uništi život. Hteli vi to ili ne, igra se mora voditi po njenim pravilima.

Jedini način na koji malo možete smekšati svekrvu Raka je laskanje i podilaženje, kao i da se apsolutno povinujete njenim pravilima.

Jednom kada steknete njeno poverenje, više vam neće praviti probleme.

Ribe

Majke Ribe su izuzetno vezane za svoje sinove, pa će i od vas očekivati da se o njemu starate i brinete na isti način kao što je to i ona radila.

Ukoliko samo na trenutak pomisli da njen miljenik nema dovoljno pažnje, daće sve od sebe da zažalite što ste uopšte i pomislili na zajednički život sa njim.

U njegovom životu sve mora da bude pod konac i kako on voli, a ako pomislite da joj se usprotivite, stići će vas osveta strašnija i brža nego što ste mogli da zamislite.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

353 Shares
353 Shares
Share via
Copy link