Horoskop Ljubavni horoskop

Blizanci, Rak i Vaga se prebrzo zaljubljuju, najčešće na sopstvenu štetu

ljubav-par

Neki ljudi uspevaju da zadrže zdrav razum i zaljube se postepeno, ali kada su u pitanju ovi horoskopski znaci, ništa ne ide sporo. Oni prosto lete na krilima ljubavnog zanosa. Srljaju po svaku cenu.

Neki znakovi svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se mogu brzo zaljubiti.​ A kada se zaljube, ne vide dalje od nosa. Ukoliko ih neko ne ‘otrezni’ ostaće opijeni ljubavlju koju su iskonstruisali u svojoj glavi i zaglaviće se bez namere da to i priznaju.

Blizanci

Društveni, zabavni i sposobni da razgovaraju sa bilo kim u bilo kojoj situaciji. Taj razgovor ih može skupo koštati. Na primer, emocija.

Upravo zbog svojih društvenih veština, Blizanci vrlo brzo sklapaju prijateljstva, a ako pronađu osobu koja može da prati njihov ritam, još brže će se zaljubiti. I srljaće bezglavo. Po bilo koju cenu.

Rak

Emotivci koji se brzo zaljube, čak i kada zaista nema razloga za to. Oni će naći razlog, iskonstruisati ga. Osmisliće sami za sebe ljubavnu priču.

Rakovi žive u svom svetu i skloni su fantaziji, a ako ih neko ne vrati u stvarnost, brzo se vežu za osobu koju smatraju idealnom za ljubav. Teško se pokolebaju u tom ‘idealnom ljubavnom odnosu’. Osim ako ih neko blizak njima ne otrezni i vrati u stvarnost.

Vaga

Vage svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se vrlo brzo mogu zaljubiti. Vage kreću od sebe i misle da su svi kao one. Otvorene za sve a posebno za ljubav.

Zbog svoje popustljivosti često se zaljubljuju u ljude koji su potpuno drugačiji od njih. Nekada to i ne primete. Samo se zaljube i kasnije pate, ako ikada shvate i prihvate da su zavolele osobu koja im ne uzvraća istom merom i na isti način.

Za Vagu, Jarca i Ribe život će se iz korena promeniti u narednih 6 meseci

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


411 Shares
411 Shares
Share via
Copy link