Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Rak i Devica u decembru 2021. saznaće da su čuda moguća

sreca-horoskop-devojka

Za pojedine horoskopske znakove poslednji mesec 2021. biće fantastičan. Sve sumnje i strahove ostaviće iza sebe i hrabro će se suočiti sa novim mogućnostima.

Decembarska energija je posebna i neophodno je očistiti svoju energiju, odbaciti svu negativnost i stremiti ka unutrašnjem miru. Boravak u prirodi, duge šetnje i meditacija će vam posebno prijati

Decembar donosi sreću svima, ali tri horoskopska znaka čekaju čuda.

Blizanci

U decembru će Blizanci uveliko pojačati svoju intelektualnu aktivnost, pa će poslednji mesec 2021 biti idealna prilika da pokažu svoje znanje i veštine u praksi.

Blizanci će u ovom periodu osloboditi energiju kreativnosti i činiti divne i produktivne stvari. Blizance će pratiti sreća i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Ovo je savršeno vreme za započinjanje nekog posla. Decembar je mesec kada će se mnogim Blizancima poboljšati finansijska situacija.

Rak

Rak će u decembru postati odgovorniji, ozbiljniji i iskreniji i imaće puno inspiracije. Za Rakove će decembar biti jedan od najoptimističnijih perioda godine.

Sve nevolje i brige će izbledeti i ostati iza njih, pa će se u Rakovima probuditi želja za novim pobedama i novi izazovima.

Astrolozi preporučuju Rakovima da potisnu svaku manifestaciju pohlepe i da se pozabave svim pravnim pitanjima. Sve što dobro urade višestruko će im se isplatiti.

Devica

Za Device dolazi period koji će pamtiti kao najsvetliji u 2021. godini. Device u decembru mogu da se nadaju dugo očekivanim vestima.

Najviše sreće imaće na ljubavnom planu. Zvezde će Device u decembru posipati čarobnim prahom na polju porodice i romantičnih aktivnosti. Usamljene Device mogu pronaći osobu za sebe, a one koje su u vezi razvijau odanost, bliskost i čiste emocije u odnosu sa partnerom.

Moguće je da vas očekuje puno zadataka na poslu, a svaki od njih će se rešiti vrlo brzo i vrlo uspešno.

Devica, Vaga i Škorpija pamtiće zauvek 2022. godinu, sreća i uspeh čekaju ih na svakom koraku

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link