Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Vaga i Škorpija pamtiće zauvek 2022. godinu, sreća i uspeh čekaju ih na svakom koraku

srecne devojke

Na početku svake nove godine zamislimo želju, trudimo se da razmišljamo pozitivno i nadamo se da će bam budućnost biti bezbrižnija i uspešnija.

Svi u ponoć imamo svoju listu želja, jedni malo skromnijih, a drugi nešto većih, ali ono što je najvažnije je verovati i nadati se.

Devica, Vaga i Škorpija moći će da daju mašti na volju kada je spisak želja za 2022. godinu u pitanju.

Devica

2022. godina za Device će biti barem duplo uspešnija od tekuće, a njihova marljivost, ambicioznost i analitičnost posebno će doći do izražaja.

Na profesionalnom planu uspešno će realizovati sve svoje ideje, a planovi koji su godinama stojali u mestu konačno će se ostvariti.

Ipak, to ne znači da će im čitava godina biti obeležena radom, već naprotiv, veći deo vremena provešće u zabavi sa prijateljima, izlascima, flertu i nekim novim ljubavima.

Ljubavna veza koju Devica započne u narednoj godini može imati svetlu budućnost i dug ‘rok trajanja’.

Vaga

Da je sreća na njihovoj strani, vage će osetiti od samog starta 2022. godine. Karijera će im procvetati, a brojne ambicije sa lakoćom će ostvariti.

Vage čeka uspeh na svim životnim poljima, a dobre prilike i nove mogućnosti čekaju ih iza svakog ugla. Ako ih pametno iskoriste, finansijski napredak biće ogroman.

I na polju romanse biće puno strasti i ljubavnih iskrica, a pojedini pripadnici ovog znaka vratiće se bivšim partnerima.

Škorpija

Horoskop za 2022. godinu Škorpijama predviđa mnoštvo novih poznanstava i dragocenih iskustava. Nova prijateljstva Škorpije čekaju na svakom koraku, ali i poslovna poznanstva koja će im doneti uspeh i napredak u poslu.

Škorpija će biti uspešne u brojnim oblastima, ali najviše bi trebalo da se raduju poslovnom unapređenju koje je vrlo izgledno.

Ljubavni život zauzetih Škorpija obeležiće mir i ravnoteža, a slobodne Škorpije mogu da očekuju izuzetno zanimljiv i turbulentan period. Ipak, ne treba da brinu, epilog će biti bajkovit.

Ovan, Blizanci i Rak do kraja 2021. raspaliće stare strasti, a prošlost će im zakucati na vrata

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
761 Shares
761 Shares
Share via
Copy link