Godišnji horoskop Horoskop

Blizanci godišnji horoskop: 2016. je godina romantike i sanjarenja

Sa dve dramatične eklipse u Ribama, 8. marta i 16. septembra, možete očekivati da se desi nova romansa ili da pronađete novi žar u staroj. Ovaj period vam donosi nova otkrića i osećanja za koja niste znali da postoje.

Neptun u Ribi će vam staviti ružičaste naočare i spremni ste za uživanje u ljubavi, i to onakva ljubav kakva se na filmovima viđa.

Blizanci su poznati po tome da pričaju ne razmišljajući preterano o tome šta izgovaraju. Sa solarnom eklipsom u Vagi 19. septembra reči imaju više smisla, ali ne dok se dve nedelje kasnije one ne testiraju, kada dolazi do lunarne eklipse.

Iako se ne ostvari prava ljubav u ovoj godini, biće ispunjena romantikom i sanjarenjem.

U ovoj godini će se doći do nekih pozitivnih zaključaka i dogovora između partnera kada je ljubav u pitanju.

POSAO

Blizanci su multitaletovane osobe, ali čak će se i oni pitati koji im je cilj po pitanju karijere, s obzirom na to da finansije nisu. Sve u svemu: Nadareni ste po  pitanju komunikacije i svaki posao u ovoj oblasti vam garantuje uspeh.

Dve eklipse u desetoj kući, 8. marta i 16. septembra, su pod uticajem Neptuna, zvezdi glamura i umetnosti, tako da ako se nađete na polju kreativnosti imate duple šanse za uspeh.

Jupiter, Saturn i Neptun su se tako pozicionirali da prave geometrijski oblik koji će vas podsticati da mislite na sebe. U nedelji oko 20. marta će vam se činiti da vam je uspeh na dohvat ruke, ali se on može desiti u narednim mesecima. To vam ove zvezde šalju pomešane signale.

blizanci-horoskopski-znak-osobine
wikimedia

Kasnije tokom godine kada je Mars u šestoj kući teško je biti deo tima, tako da ako želite da napredujete gledajte da u tom periodu što manje radite sa drugima.

Solarnu eklipsu u Vagi donosi 1. septembar i to je period kada treba da se držite istine i iskrenosti, posebno ako ste rukovodećoj poziciji. Nova mogućnost za neki glamurozan posao o kojem ste maštali vam se opet otvara 16. septembra.

Sve u svemu, 2016. je godina u kojoj se Blizancima otvaraju šanse i nove mogućnosti, stoga pripremite se.

PROČITAJTE: Zašto volimo Blizance?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link