Horoskop Horoskopski znakovi

Blizance, Devicu i Strelca očekuje najgori novembar u životu, koji će ostaviti duboke rane

Novembar je mesec u kojem će nastupiti poslednja retrogradna faza Merkura koja će trajati do 20. novembra. Ovaj deo godine biće posebno loš za Blizance, Devicu i Strelca kojima u tom periodu neće cvetati ruže.

Pod uticaj retrogradnog merkura potpašće apsolutno svi pripadnici Zodijaka. Retrodgradno se kreće od 31. oktobra novembra pa sve do 20. decembra, a najdeblji kraj će izvući upravo ova tri znaka.

Blizanci – Spremite se na dramu u ljubavnom životu

Udahnite duboko jer je Merkur vaša planeta vladar pa će vas retrogradni hod pogoditi više nego bilo koga drugog.

Pogodiće vašu sedmu kuću partnerstva ovog puta.

Blizanci, pripremite se na to da se ponovo pojavi vaš bivši niotkuda, a u trenutnoj vezi će svi problemi iplivati na površinu.

Bilo da je reč o braku ili poslovnom dogovoru, vreme je da preispitate kako vaša veza funkcioniše. Nemojte donoditi odluke na prečac, kao što je raskid.

Umesto toga potrudite se da vodite smireni razgovor o tome kao možete da poboljšate stvari.

Devica – Stvari se komplikuju u sferi porodice

Ovo će vam jako teško pasti. Iako ste zahvaljujući Merkuru koji vlada vašim znakom pametni, promućurni i analitični, sve ove dobrobiti dolaze sa izvesnom cenom koju morate da platite.

Ovoga puta, retrogradni hod uzrokuje dramu u vašoj četvrtoj kući, pa će na površinu isplivati vaše traume iz detinjstva i komplikacije sa porodicom koje ste hteli da izbegnete.

Možda vam više neće biti udobno u vašem domu. Device, ovo je pravo vreme da rešite neke probleme sa porodicom i da razmislite o feng šui stvarima u vašem domu.

Očistite, organizujet i dekorišite vaš prostor kako bi energija počela da se menja i teče.

Strelac – Možete se osetiti nesigurnim što se tiče vašeg izgleda

Sve smo bliži sezoni Strelca, pa je smor što je upravo tada Merkur retrogradan. Još veći smor je to što je retrogradan u vašoj prvoj kući – kući ličnosti.

Kada se pogledate u ogledalo, da li ste srećni zbog osobe koju vidite u ogledalu? Da li osećate stagniranje u vašem identitetu?

Da li se trudite da malo prodrmate stvari. Ako niste, Merkur će vas podsetiti zašto to morate da uradite. Ne kažemo da trebate da se ofarbate u roze i istetovirate se.

Morate da se suzdržite da ne radite ništa ludo tokom ove sezone, ali biste trebali da razmislite o nekim promenama koje su vam ppotrebne.

Vodolija, Rak i Lav imaju veliku šansu da dobiju verenički prsten ove jeseni

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
423 Shares
423 Shares
Share via
Copy link