Magazin Novi Sad

Blekijeva mezimica je udomljena, imaće veliko dvorište i kupaće se u Tisi

bleki2

Novi vlasnik koji bi brinuo i pružio ljubav Blekici, ljubimici svirepo ubijenog novosadskog uličnog sviraga Blekija je pronađen.

Potreba za udomljavanjem ženke stare tri i po godine je nakon Blekijeve tragične smrti postala hitna.

Blekijev komšija i prijatelj Dejan, koji je pokrenuo akciju udomljavanja ranije nam je kazao da je Blekici idealno mesto kuća sa dvorištem, jer je veliki pas koji voli da se istrčava. On je objasnio da je naučena i na povodac, da zna osnovne komande i da je reč o divnom psu koji se odlično ponaša i u stanu.

Pouzdano saznajemo, Blekica je udomljena i ona će ponovo imati sve što joj je bilo potrebno i neophodno.

– Žena je iz Bečeja. Živi u kući sa dvorištem, blizu Tise. Udomljavanje je nakon oglašavanja na sebe preuzela Blekijeva ćerka i devojke iz udruženja za zaštitu životinja. Najvažnije je da smo svi zajedno proširili akciju i uspeli da joj nađemo novi dom i trajno rešenje. Mlad je pas i sigurno će imati lep život – kaže naš sagovornik.

Važno je naglasiti da je pomoć potrebna i Blekijevom cimeru, mladiću bez roditelja i krova nad glavom kojeg je nastradali muzičar velikodušno primio u svoj dom gde su poslednjih godinu dana živeli zajedno. On se zove Bogdan Dimić, a njegovu ličnu ispovest i kako možete da mu pomognete pročitajte OVDE.

Cimer brutalno ubijenog muzičara Blekija spava ispod Temerinskog mosta i moli za pomoć

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link